Jégkorszak

Ice Age

2015.10.16 Blindspot

Nem győzött meg, sajnos erősen alulmúlta önmagát a film. Gyér kis sztorira építkeztek, a megvalósítás sem volt olyan amilyet szerettem volna így ebből most kimaradok. Nulla pont!

2017.03.19 Zenta

Valamennyi Jégkorszak film közül (már meg sem tudnám mondani, pontosan hány van), nekem az első tetszett a legjobban, mert ez olyan "egyedi" volt. Kiváltképp a mókus karaktere nevettetett meg.

2016.04.27 ukla

Imádom.Ez egy nagyon jó mese aranyos állatokkal.Mindig jókat nevetek mikor megnézem.A motkány benne azt mintha a Tom és Jerryből lopták volna annyira szerencsétlen.Jó kis kalandokkal tele.Igazán szerethető mese kicsiknek és felnötteknek is.

2017.07.04 gerda

A madagaszkárhoz hasonlóan nekem nagyon tetszik, jó kis mese. Jó karakterek vannak benne, mindegyik hozza a maga formáját. A motkány a legviccesebb benne.

2016.04.15 Kate Rainbow

Egy igazán szép mese. Nagyon ki lett dolgozva. A történet nagyon király. A karakterek tökéletesek, és eszméletlen humoros. Nem lett semmi összecsapva benne. Akár hányszor adják én mindig megnézem :D

2017.03.21 Péter

A Jégkorszak filmek közül az első messze kimagaslik. Minden egyes szereplőjét imádom a filmnek, igazi egyéniségek, viccesek. Persze anagy kedvencem a mókus.

2016.07.25 N.Béla

Aranyos mese és izgalmas az egész mese. Érdekes látni, hogy a 2002-ben milyen minőségű volt az animáció. Tényleg kedves mese és bátran ajánlom minden gyerekes családnak. Nem ilyesztő egyáltalán és felnőtteknek is nagyon vicces humorú.

Spongyabob - A mozifilm
Nagyon vadon
2006
Hol nézheted: TV

2016.07.16 Bog1

Az első rész még eredeti volt és úttörő a maga nemében az animációs filmek piacán, de a mai részek már kicsit vesztettek a fényükből. Sokszor már erőltetettek a viccek bennük. Most lesz megint egy új rész a mozikban. Hát majd kiderül hogy javul e a tendencia.

2015.06.23 Enccso

A sorozat legjobb része (mint általában), eredeti ötlet, jól eltalált karakterek, minden benne van ami szórakoztatóvá tehet egy mesét: cukiság, izgalmak, megható jelenetek.

2015.06.18 szune40

Minden kétséget kizáróan az egyik legjobb animációs film. Tele tanulsággal és poénnal. Nagyon jól tudták ötvözni ezt a két elemet. Egyszerre van mondanivalója és teszi ezt poénosan.

2017.11.15 baalint

Nagyon kis vicces,aranyos film nem csak gyerekeknek. Mindenki talál magának szerethető karaktert, és a sztori sem sablonos,unalmas. Sajnos a többi résznél már nem tudták ezt megőrizni :/

2016.07.24 Igob1

Nagyon aranyos történet. A lajhár és az ősmókuson mind a mai napig röhögök, ha szóba kerül vagy csak símán eszembe jut. A folytatásai is nagy kedvenceim de az első tényleg szép emlék a családom miatt. Mindenképpen az egyik legismertebb rajzfilm, az biztos.

2015.10.31 katalin19

Nagyon toppon van a mese. Családias az összes része. lekötött mindig. Akárhányszor megnéztem mindig jókat nevettem rajta. jól ki lettek találva a rajz figurák. Nagyon adja :D

2017.11.23 nagysar

Egyetértek egy előttem szólóval,a folyatások valóban jobbak. De itt is kapunk egy remek történetet, aranyos szereplőkkel (főleg gyerekeknek) A kis mókus talán Scrat a neve a kedvencem, ő nagyon kell bele