Aranyos mese , anyanyos történet és übercuki karakterek. Szerintem egy rajzfilmnél nagyon nem is kell több. Humoros, vicces, szép grafika és tényleg minőségileg adja át a történetet mind felnőttnek, mind gyerekeknek. Még én is élveztem moziban.
Úgy gondoltam első blikkre hogy megy majd minden a filmben úgy mint a tipikus disney mesékben de kellemesen csakódtam. Végig fenntartotta a figyelmemet és allig vártam hogy minnél többet megtudjak elzáék háttértörténetéből. A cukiságfaktor is bőven megvolt a rénszarvassal és a hóemberrel
Elég harmatos kis film lett. Azonban akadtak egész kellemes pillanatai a filmnek, ami mondhatni félig meddig megmentette őt a totális kudarctól. Egyszer mindenképp nézhető.
Nem voltam túlzottan elragadtatva. Egynek éppen elment a sok éneklés bizony rontott a hangulaton. A történet pedig amolyan 4/5. Viszont Olaf a hóember nagyon nagy pluszt ért.
Kötelező jelleggel megnéztem a barátnőm kérésére, azt kell mondjam, hogy aranyos, szép meg minden, de inkább lányoknak javasolnám. Énekelgetnek benne, ami tök jó, élvezhető mert tényleg szép, de vmiért engem nem fogott meg.
Aranyos musicales mese és nagyon szép történet. Sok kislány beleszeretett a szereplőkre már évekkel ezelőtt. Izgalmas és nagyon szép számok is vannak benne. A hóember karaktere nagyon vicces és a rénszarvas is kiegészíti az összképet. Remélem lesz folytatása.
Annyira aranyos benne a két kislány hogy egyből megfogott a film. Emberi és szerethető , kalandos film, nagyszerű animációval és karakterekkel, és maga a történet is csodálatos.
Szép mese, de az a hisztéria ami még mindig körülöleli? Az unokahúgaimnak minden kell ami Jégvarázsos és ezt a gyártók ki is használják.
Aranyos kis mese, formás karakterek végre nem valami gnómokat alkottak a készítők. Gyönyörűek benne dalok és a története is kedvelhető.
Szép téli mese, karácsony táján kötelező megnézni. A hóember karaterét nagyon eltalálták és a dalok is csodásak.
Egy remek mese. Tele fülbemászó dalokkal, egyedi sztorival, vicces figurákkal. A Disney megint nagyot alkotott. Egy kihagyhatatlan mese :)