Jumanji

Jumanji

2021.08.04 Laca//Ho/rr/oR//

Robin Williams a társasjáték központjában

Az első Jumanji film és a 90-es évek egyik legaranyosabb kalandfilmje. Szegény Robin Williams a hátán vitte az egész filmet, de az akkor még csak 13 éves Kirsten Dunst is kiemelkedő szerepet alakított. Akkori szemmel nézve igencsak kiemelkedő effekte... Több

2020.12.26 Crystaldeer

A 90-es évek kiemelkedő családi kalandfilmje

Nem véletlenül toplistás film. Gyerekkorom kedvenc filmjei közé tartozik. Remek színészi alakítások, izgalmas, váratlan fordulatok. Mindenképp ajánlom megnézésre.

2020.08.30 sammy88

valóra vált rémálom

Nagyon ijesztő volt gyerekként és nagy hatást tett rám, de ezt leszámítva ötletes és látványos.

2019.12.31 Eniq

Szeretem az új Jumanji filmeket, de az eredeti továbbra is a kedvencem. Nagyon sokszor láttam már, de nem tudom megunni. Maga az egész sztori elgondolása jó volt és egyedi még a kivitelezés is jó volt bár mai szemmel nézve azért hagy némi kivetni val... Több

2019.08.27 Hieronymus Bosch

Nem rossz film,de nekem nem adott annyit,hogy úgy álljak fel,na alig várom hogy megint megnézhessem. Williams és a gyerekszínészek nem voltak rosszak,de semmi extra.

2019.06.23 Ms. Akárki

Imádom már gyerekkorom óta. Zseniális, eredeti és fantáziadús film. Robin Williams az egyik kedvenc színészem és isteni volt ahogy Alan karakterét életrekeltette. Érzelmes és tanulságos film minden korosztály számára.

2019.04.23 petraszab

Nekem is a gyerekkoromat juttatja az eszembe. Egy hatalmas utazás az egész, rejtélyekkel teli kalandok, és egy nem mindennapi társasjáték.

2019.04.12 MidoD7

Nem okozott hatalmas örömöket ez az alkotás. Fel sem bírtam fogni, hogy ezt valaki miért is akarta vászonra vinni. Csak azért néztem meg, mert megkértek rá, de soha többet még egyszer. Ez csak 1 csillagot ér nekem.

2019.01.05 MissFortune

Érdekes történet, egy mesevilágot tár elénk, ami nagyon klassz.

2019.01.04 szabomarc

Nagyon jó kalandfilm, vonzza az ember figyelmét. Régen láttam, de sok részlete megmaradt, nagyon lekötött. Nem egy filmművészeti csoda, de a célját eléri, élvezi az ember, ajánlani tudom.

2018.08.31 Barnabii44

Jó film.

2018.08.19 buzsikturner

Gyerekkoromban számtalanszor megnéztem, és azóta is bármikor!

2018.07.30 czerik

Nagyszerű film, izgalmas történet. A 2017es reboot bár nekem jobban tetszik, ezt is bátran ajánlom mindenkinek.

2018.07.20 Fekete Gandalf

Egyik gyermekkori kedvencem. Igazi belevaló családi kalandfilm. Ha éppen sugározták a TV-ben, mindig megnéztem és sosem tudtam megunni. A The Rock főszereplésével készült filmek már közelében sincsenek ennek a feelingnek.