Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Vélemények: Kék bársony (1986)

 
NGN   2020. 01. 10.

legújabb vélemény

Fura és néhol zavaros, de pont ezért szeretjük a rendező filmjeit. Erős atmoszféra jellemzi végig.

 
Deku   2017. 12. 05.

Már az előre olvasott dolgok után sem keltette fel túlzottan az érdeklődésemet ami végül nem hozott meglepetést. A film egyáltalán nem hozott izgalomba megnézése után se történt meg a csoda, ami igazán sajnálatos.


 
HercegPeter   2019. 02. 23.

Eleinte nem tudtam mi fog kisülni belőle, csak sodródtam a jelenetekkel. Az egész film olyan összevissza nekem. A párbeszédek annyira alapszintűek, mintha csak én írtam volna a szövegkönyvet. A színészek sem voltak túlságosan meggyőzőek. Helyenként olyan volt mintha improvizálnának, máskor meg eléggé túltolták a szerepet. Ez leginkább Laure Dern-re volt jellemző. Annyi biztos, hogy elég túlfűtött hangulatú. A film címét is szolgáltató dal viszont elég fülbemászó. Őszintén szólva én sokkal jobbat vártam. Nem rossz, egyszer nézhető, de semmi maradandó.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 13.

Ezt a filmet nem lehet elfelejteni. Annyira nem, hogy most direkt emiatt vettem egy kék bársonyruhát. A bohócos jelenet a legparább, bár az egész nagyon para, úgy ahogy van. Imádtam. Ajánlom.

 
fancsi094   2015. 06. 15.

A film nyugodtan, lassan indul be, de csak azért, hogy később nagyobbat üssön. A hangulat jelenetről jelenetre fokozódik, majd néhány igazán erőszakos jelenetben csúcsosodik ki. Elképesztő mennyiségű brutalitás erőszak és kegyetlenség került megjelenítésre, a film megelőzte a korát. Kár, hogy manapság csak kevesen ismerik ezt a filmet.

 
kernernoemi   2016. 10. 20.

A Kék Bársony egy kellemes, könnyed film, a karakterek a helyükön vannak, jól játsszák a szerepüket, hiteles az előadásmódjuk. A történet nem bonyolult, mégis sok mondanivalója van és érdekes.

 
tooker   2019. 01. 16.

Dennis Hopper miatt néztem meg a filmet, és nem okozott csalódást. A Kék bársony egy romantikus, érzelmes de tartalomdús misztikus dráma, amit érdemes egyszer megnézni.

 
Peeves112   2015. 08. 07.

Szórakoztató film, vicces karakterek, remek tálalással, jól megírt forgatókönyvvel, váratlan fordulatokkal. örök kedvencem, egyszerűen nagyszerű. Kihagyhatatlan.

 
Borka   2015. 01. 25.

A hangyányit könnyebben emésztehtő Lynch filmek egyike, de persze így sem könnyű darab. A színészek nagyszerűek, Lynch pedig megint egy külön világot teremt, amiből minden borzalmával együtt sem akar kilépni az ember.

 
Toncsi   2016. 05. 15.

David Lynch egyike korunk legnagyobb rendezőinek, ez film pedig kétségtelenül a legnagyobb alkotásai közé tartozik. A filmet átjárja az erotika és az erőszak. Nagyon jó, hogy a filmben semmi sem egyértelmű, nyomasztó misztikus köd övez mindent. A karakterek jól vannak kitalálva a színészek pedig mind hibátlanul alakítanak. Mindenkinek javaslom ezt a filmet.

 
Gríz   2015. 05. 09.

A film nyugodtan, lassan indul be, de csak azért, hogy később nagyobbat üssön. A hangulat jelenetről jelenetre fokozódik, majd néhány igazán erőszakos jelenetben csúcsosodik ki. Elképesztő mennyiségű brutalitás erőszak és kegyetlenség került megjelenítésre, a film megelőzte a korát. Kár, hogy manapság csak kevesen ismerik ezt a filmet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.