Technikailag nagyon érdekes, és mindenben elüt a gyártósoros amerikai filmektől, de annyira nem nagy durranás, mint aminnyire be van lengetve.
Kicsit nekem csalódás volt mert sokkal "spirituálisabbra" magasabb eszmékkel foglalkozó mesére számítottam. Ráadásul a történetvezetés sablonos volt ebből adódóan meg unalmassá is vált a végére.
Ez a mese egyszerűen csodálatos. Nem csak a stop-motion technológia miatt, ami rendkívül egyedivé és kézzelfoghatóvá teszi a karaktereket valamint a díszleteket, hanem a mély mederben folyó történet miatt is. Minden szereplő szerethető, remek háttér... Több
Eredeti film, nem ugyan arra a ablonra készült, mint a legtöbb gyerekeknek készült alkotás. Eredeti a képi világa is. Egyszersmind szórakoztató és izgalmas produkció.
Idén már sok animációs filmet bemutattak, ez kilóg a sorból, szerencsére jó értelemben. Egzotikus, izgalmas és eredeti mind képi világát, mind pedig a történetet tekintve.
Nekem nem annyira tetszett. Egypár dolog nem lett világos, nem fejtettek ki izgalmasnak ígérkező dolgokat, miközben okkal érdektelenebb szálon ment tovább a cselekmény. Egy kicsit csalódtam.