Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Családi testcsere (2020)

Le sens de la famille
Filmadatlap
 
35
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Rose de Kervenoaël
Nils Othenin-Girard
Alexandra Lamy
Alexandra Lamy
Franck Dubosc
Franck Dubosc
Franck Dubosc
Franck Dubosc
Mathilde Roehrich
Rose de Kervenoaël
Rose de Kervenoaël
Nils Othenin-Girard
Christiane Millet

Videók (3)

 
indingo   2022. 02. 16.

legújabb vélemény

3

Nekem bejött a film annak ellenére, hogy már valóban készült sok hasonló témájú. Bonyolulttá tette a helyzetet, hogy több ember "személyisége" cserélődött fel, nem csak kettőé. Voltak benne szerethető poénok.

 
belavagyok   2021. 12. 20.

1

Már minden nemzet megcsinálta a sajátját, most a franciák. Nem két ember, hanem mindjárt az egész család testet cserél, és ezzel felszínre hoznak sérelmeket, titkokat. Egynek elment.

 
pepmed   2021. 12. 31.

1

Nagy probléma ezzel a filmmel, hogy megkerülhetetlenül francia vígjáték lett, szerintem akinek ez a műfaj nem jön be, az talán kerülje is el messzire.

 
Annuska   2021. 12. 23.

1

20 évvel le vannak maradva a franciák a témát tekintve. Szerintem picit túl lett erőltetve ez a testcsere dolog, jó, hogy nem már az egész utca cserélt testet.

A film összbevétele 2 030 266 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 54 328 166 forintot termelt. A hazai mozik összesen 31 321 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Alexandra Lamy és Franck Dubosc harmadik közös filmje.

(csd)
 

A Családi testcsere hosszas előkészületeket vett igénybe, a casting már 2018-ban megkezdődött, a forgatásra pedig már 2019 tavaszától készült a stáb.

(csd)
 

A film rendezője, Jean-Patrick Benes és producerei, Antoine Gandaubert, Fabrice Goldstein és Antoine Rein határozottan egy sitcomot szerettek volna készíteni, az előkészületek során földönkívüliek családja, vámpírok és szuperhősök ötlete is felmerült, végül a testcserés alapelgondolás mellett döntöttek.

(csd)
 
Itt felszínre kerülnek a titkok, a be nem tartott kötelességek, a csalás – egyszóval a testcserék eredményeképpen létrejön a nagy megértés, és a család átértelmezi a közös életüket. Ez pedig már, kérem, komoly mondanivaló! több»