A legjobb példa ez a film ahhoz, hogy hogy lehet kevés szereplővel remek filmet csinálni. Kitűnő színász kitűnő film.
Imádom ezt a filmet! Nagyon izgalmas és szórakoztató, a hangulata pedig kissé nyomasztó. A történet nem túl eredeti, de mégis ütős. Will Smith pedig, mint mindig most is tökéletes alakítást nyújt.
Nagyon érdekes sokat feldolgozott témát jár körbe az apokalipszis-járvány-zombik körében. Mégis új szemlélettel mutatja be egy ember és kutyája túlélését a világban ahol szinte csak ők maradtak.
Nekem személy szerint nagyon tetszett. Egy olyan semmilyen film, mégis nagyszerű. Semmi kiugró dolgot nem tudok benne megnevezni, és mégis ha visszagondolok az egészre egy egységként, akkor úgy érzem, megérte megnézni. Ajánlom mindenkinek például egy... Több
Nagyszerű film lett, egyszemélyes mozihoz képest megdöbbentően magával ragadó a film. Nagyon erős lehet egy ilyen helyzet és ezt bemutatja részletesen a nézőnek.
Érdekes, izgalmas film, jól alakít benne Will Smith, igazán profi színészi tehetség. Fordulatos és feszült részekkel teli, igazán izgalmas film, egy perce sem volt unalmas.
A Legenda vagyok egy nagyon jó film. Szörnyű belegondolni is, hogy milyen lenne egyedül élni csomó szörny között. Will Smithnek, vagyis az általa alakított karakternek ez évekig sikerül, viszont amint megjelenik egy nő, sajnos felbojdul az addigi úgy... Több
Will Smith nem tartozik a kedvenc színészeim közé viszont ebben a filmben jól alakított, tetszett, végig lekötött. Érdekes és magával ragadó a sztorija.
Imádom ezt a filmet,elég sokszor adják a tévében is de mindig újra nézem.A szörnyek élethűek lettek ez már egy jó pont.Aranyos a kutya csak sajnáltam a végére.Vicces volt ahogy a főszereplő nagy magányába beszélt a próbababákhoz :)
Igazán jó film lett. Rendesen sajnáltam Willt ahogy egyedül maradt ezekkel a zombikkal,nem is csodálom hogy néha már kezdett megbolondulni ahogy beszélt a próbababákhoz. Végig izgalmas,alig vártam,hogy kiderüljön vajon ő is túléli-e a fertőzést.
Túl sok statisztára nem volt szükség ehhez a filmhez és ezért nagyon figyelemre méltó a sikere. Nagyon izgalmas történet, mely az első perctől az utolsóig a képernyő előtt tart.