Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
93%

Lumière! (2016)

Lumière!
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Videók (2)

 
pi   2019. 11. 17.

legújabb vélemény

0

Nem az a tipikus szájbarágós doku, igazán izgalmas, ami szerintem egyszerűen ritkaság manapság. Nagyon tetszett, eleve van egy jó hangulata, ami miatt már megéri megnézni.

 
edessszilvia   2017. 11. 18.

0

Martin Scorsese neve garanciát jelent a sikerre. A filmművészetbe enged komoly betekintést a dokumentumfilm, érdekes előadásmóddal és jelenetekkel, végkifejlettel.

 
Toncsi   2017. 11. 16.

0

Páratlan dokumentumfilm a filmművészet megszületéséről. Az igazi filmrajongóknak szerintem látniuk kell, nálam az ilyen korképek nagyon be tudnak találni. Nem is tudok mást hozzáfűzni, és tudom, hogy alig lesz nézője, de én mindenkit csak bátorítani tudok két Igazság ligája vetítés között. :)

 
sziazo   2017. 11. 19.

0

Engem nagyon lebilincselt, azért hihetetlen, hogy egy ilyen mindennapi dolog mögött, mint a film, ennyi energia, kreativitás rejtőzik. Ezek után egész biztosan másként fogok minderre tekinteni.

 
Megnézésre ajánlom mindenkinek, a fotós, filmes társadalomnak azonban kötelező stúdiumként, a szakmai múlt megismerése vagy a már tudottak átismétlése végett. De ne hagyjuk otthon a kisiskolásokat sem, ők biztosan tátott szájjal fogják végignézni. Vive le cinéma! Éljen a mozi!
85/100 több»