Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
90

Lumière!

(Lumière!)
 
sziazo  2017. 11. 19.

Engem nagyon lebilincselt, azért hihetetlen, hogy egy ilyen mindennapi dolog mögött, mint a film, ennyi energia, kreativitás rejtőzik. Ezek után egész biztosan másként fogok minderre tekinteni.

 
edessszilvia  2017. 11. 18.

Martin Scorsese neve garanciát jelent a sikerre. A filmművészetbe enged komoly betekintést a dokumentumfilm, érdekes előadásmóddal és jelenetekkel, végkifejlettel.

 
pi  2017. 11. 17.

Nem az a tipikus szájbarágós doku, igazán izgalmas, ami szerintem egyszerűen ritkaság manapság. Nagyon tetszett, eleve van egy jó hangulata, ami miatt már megéri megnézni.

 
Toncsi  2017. 11. 16.

Páratlan dokumentumfilm a filmművészet megszületéséről. Az igazi filmrajongóknak szerintem látniuk kell, nálam az ilyen korképek nagyon be tudnak találni. Nem is tudok mást hozzáfűzni, és tudom, hogy alig lesz nézője, de én mindenkit csak bátorítani tudok két Igazság ligája vetítés között. :)

Filmsomnia.hu: Lumière!
Megnézésre ajánlom mindenkinek, a fotós, filmes társadalomnak azonban kötelező stúdiumként, a szakmai múlt megismerése vagy a már tudottak átismétlése végett. De ne hagyjuk otthon a kisiskolásokat sem, ők biztosan tátott szájjal fogják végignézni. Vive le cinéma! Éljen a mozi!
85/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.