Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Lumière!
 
sziazo   2017. 11. 19.

legújabb vélemény

Engem nagyon lebilincselt, azért hihetetlen, hogy egy ilyen mindennapi dolog mögött, mint a film, ennyi energia, kreativitás rejtőzik. Ezek után egész biztosan másként fogok minderre tekinteni.

 
edessszilvia   2017. 11. 18.

Martin Scorsese neve garanciát jelent a sikerre. A filmművészetbe enged komoly betekintést a dokumentumfilm, érdekes előadásmóddal és jelenetekkel, végkifejlettel.


 
pi   2017. 11. 17.

Nem az a tipikus szájbarágós doku, igazán izgalmas, ami szerintem egyszerűen ritkaság manapság. Nagyon tetszett, eleve van egy jó hangulata, ami miatt már megéri megnézni.

 
Toncsi   2017. 11. 16.

Páratlan dokumentumfilm a filmművészet megszületéséről. Az igazi filmrajongóknak szerintem látniuk kell, nálam az ilyen korképek nagyon be tudnak találni. Nem is tudok mást hozzáfűzni, és tudom, hogy alig lesz nézője, de én mindenkit csak bátorítani tudok két Igazság ligája vetítés között. :)

 
Megnézésre ajánlom mindenkinek, a fotós, filmes társadalomnak azonban kötelező stúdiumként, a szakmai múlt megismerése vagy a már tudottak átismétlése végett. De ne hagyjuk otthon a kisiskolásokat sem, ők biztosan tátott szájjal fogják végignézni. Vive le cinéma! Éljen a mozi!
85/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.