71% 230 szavazat
Maci Laci

Maci Laci

Yogi Bear
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
19
Szereplők (19)
12
Képek (12)
3
Videók (3)
15
Érdekességek (15)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
JRD  

FILMINFÓ

Sokféle medve van a világon, kicsi és nagy, jeges és barna, erdei és városi de a világtörténelem leghíresebb, legviccesebb, legéhesebb medvéje egészen biztosan Maci Laci, aki hű barátja és tanítványa, Bubu társaságában fosztogatja a Jellystone Parkban piknikezők élelmiszeres kosárkáit. De az élet nem csupa lépesméz: a nemzeti parkba egyre kevesebb látogató érkezik, és ezért a pénzéhes polgármester úgy dönt, hogy eladja a területet. Ezzel nemcsak az ott kirándulók örömét rontaná el, hanem a medvéket is hajléktalanná tenné. Maci Laci még sosem volt ekkora bajban. Be kell bizonyítania, hogy eszesebb, mint egy átlagos medve, és még régi ellenségével, a vadőrrel is szövetséget kénytelen kötni, hogy megvédje otthonát.

Forgatókönyvíró: Joseph Barbera, William Hanna
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Új-Zéland
Premier (HU): 2011.04.07.
 
2022.04.07 JRD

legújabb vélemény

A könnyed mese...

Szeretem. Jópofa, aranyos, vicces. Igazi Maci Laci-s film, noha kissé félve álltam neki nézni. Hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy a rajzfilmhősökből gyakran katasztrófális filmhősök lesznek. De mint egyszerű, lelkes filmnéző, nekem tetszett. A "pikeringkosár" úgy beleitta magát a fejembe, hogy azóta is azt mondom. Ha még nem láttad, nézd meg, és add át magad Maci Laci pikeringkorsár-lopkodásainak és előre borítékolható bajkeveréseinek. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

1
 
2022.04.06 HE7EDIK

Aranyos kis családi mozi, nem is értem, miért nem kapott folytatást, bár elnézve manapság a filmipart, lehet, jobb is.

1
 
2017.08.17 mamiéstöti2

Nagyon nagy kedvenc, gyerekkoromban mindig megkívántam a piknik kosár tartalmát és szurkoltam a bocsoknak, hogy legalább ők lakjanak jól belőle. Sokszor láttam már, de bármikor szívesen újranézem.

0
 
2016.05.28 Orosz István

Nekem nagyon tetszett, szerintem poénos volt a sztori is jó volt. Animáció és elég jó na nem a legjobb, de mindegy mert a filmnek megvan a hangulata. Szívesen látnák egy második részt! :) Tök aranyos tényleg valamennyire még vissza is idézi a rajzfilm nyűútotta élményeke.

0
 
2019.08.26 Timon

Közepesen jó

Nagyon jó...lenne,ha az eredetit nem mosták volna össze ennyire a modern elemekkel és mondjuk úgy rendezték volna el,hogy a kimondottan meseszerű elemeket az első felében mutatták volna végig,míg a modern "újításokat" pedig inkább a vége felé.Itt legalábbis úgy tűnt nekem,hogy az,hogy ezek így szószerint minden részben benne vannak,az hol kissé fárasztó volt,hol szokatlan,hol (szerencsére legkevésbé) unalmas. Ami tetszett,az a látvány volt,beleértve az animációt,és hogy a történet azért igyekezett minnél eredetibb maradni. Szóval nem sokon múlott,úgy közepes és jó között mozog valamennyire. 10/7,5.

0

A film összbevétele 201 584 141 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Scooby Doo - A nagy csapat (2002), Kenguru Jack (2003) és Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül (2004) után ez a negyedik Warner Bros. élő szereplős/számítógéppel animált hibrid.Szerző: Thibo84

#2
 

Smith vadőr szerepére Brendan Fraser, Will Ferrell, Ben Stiller és Will Arnett neve is felmerült.Szerző: Thibo84

#3
 

Kimberley Williams-Paisley neve is felmerült Rachel szerepére.Szerző: Thibo84

#4
 

Boo Boo szerepére Will Forte neve is felmerült.Szerző: Thibo84

#5