Író: J.R. Ventimilia, Joshua Sternin

73 Maci Laci (2010)
Vegyes technikájú családi film, amely a klasszikus rajzfilmsorozat figuráit modern CGI-animációval és élő szereplőkkel hozza vissza a Jellystone Parkba. A hangulat könnyed és vidám, főleg a kicsiknek kedvező bugyuta poénokkal és aranyos karakterekkel... Több
Szeretem. Jópofa, aranyos, vicces. Igazi Maci Laci-s film, noha kissé félve álltam neki nézni. Hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy a rajzfilmhősökből gyakran katasztrófális filmhősök lesznek. De mint egyszerű, lelkes filmnéző, nekem tetszett. A "pikeringkosár" úgy beleitta magát a fejembe, hogy azóta is azt mondom. Ha még nem láttad, nézd meg, és add át magad Maci Laci pikeringkorsár-lopkodásainak és előre borítékolható bajkeveréseinek. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
Nagyon nagy kedvenc, gyerekkoromban mindig megkívántam a piknik kosár tartalmát és szurkoltam a bocsoknak, hogy legalább ők lakjanak jól belőle. Sokszor láttam már, de bármikor szívesen újranézem.
A Scooby Doo - A nagy csapat (2002), Kenguru Jack (2003) és Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül (2004) után ez a negyedik Warner Bros. élő szereplős/számítógéppel animált hibrid.