Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 14.

Az eredeti Mad Max szériából ez a kedvenc részem (ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül). Ez volt az, ami megalapozta ennek az egész Mad Max-világnak a hangulatát, ebben meg mindaz, amitől az emberek szeretik ezt a sorozatot. A kietlen táj, az ősközösségig visszafejlődött "társadalom", amelyben a legnagyobb érték a fegyver és az üzemanyag. A posztapokaliptikus filmek egyik legjobbja, s nem csoda, hogy a legújabb Mad Max-film is ennek az erényeit használta fel.

 
Artemisia   2018. 01. 11.

Izgalmas, látványos, lebilincselő retro akciófilm. Meg vannak az első részből invesztált fura fazonok, és az extravagáns járművek, sőt egy elszigetelt, benzinre szerveződött kommuna is. A környezet és a furcsa civilizáció ábrázolása nagyon megkapó, lenyűgöző az elképzelés egy becsavarodott, mániákus társadalomról, akiknek a száguldás az élete és ahol a benzin a legnagyobb kincs. A film végi nagy üldözés mai szemmel is zseniális, ehhez fogható mozgalmas, látványos és izgalmas jelenetért 2015-ig, a 4. Mad Max filmig kellett várni. Kultikus, megismételhetetlen darab.


 
TribeBubu   2015. 10. 08.

Nálam egy kicsit gyengébb pontozással végzett a Mad Max folytatása. Valahogy nem éreztem olyan eredetinek, mint az első részt. Ettől függetlenül mestermunkának tartom. Az autós üldözések legjobbjait láthatjuk ebben a filmben, továbbá ügyesen továbbvitték az első rész elborult világnézetét egy elborult jövőképbe. A prológus és epilógus a maga idejében pedig zseniális húzás volt és tovább emeli Max karakterének hősies mivoltát.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

A trilógia 2. része már valamivel jobban érzékelteti a film mondanivalóját és értékét! Ez jobban sikerült mint az 1. rész de ne várjunk sokkal többet. Jobb a történet pörgősebb és a szinészi alakítáok is meggyőzöbbek! :) Összeségéebn én 3 csillagal osztályoztam ez az igazság.

 
erahurka   2018. 08. 21.

Sokak kedvencét korábban én is imádtam, pár éve viszont megnéztem újra, és egyszerűen nem tudtam elviselni. Vannak menő jelenetei, viszont miért van mindenki szado-mazo ruhában? Ráadásul az egész olyan mint egy 8 éveseknek készült infantilis mese, rengeteg karakter borzasztóan idegesítő tud lenni, de akkor meg miért ilyen erőszakos? Teljesen ellentétes műfajok közt csapongó, rengeteg bugyutasággal megrakott darab ez. Talán egyszer ismét erőt veszek magamon és akkor lehet megint tetszeni fog, de a sivatagos világon és az autós üldözéseken kívül egyszerűen értékelhetetlenül borzalmas.

Mel Gibson
Vernon Wells
 
Minden idők egyik legjobb posztapkaliptikus filmje, amelyből az akció és az érzelem sem hiányzik! több»
 

A filmben 50 ember halálát játszották el.

(Norbi )
 

A filmben szereplő kutyát nemes egyszerűséggel "Kutyának" hívták.Egy helyi menhelyről szerezték, s tanították be. Miután a forgatás véget ért, az egyik operatőr örökbe fogadta.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Emil Minty csak 8 éves volt, amikor a film készült, s több száz gyerekszínész közül választották ki a szerepre.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.