Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Mel Gibson
Vernon Wells
 
drg0602   2020. 02. 13.

legújabb vélemény

Retro akciófilm

Nagyon jó, lebilincselő, akciódús, jó a film! Témája nagyon eltalált, ez mellett Mel Gibson jó szerepel, nem csak ebben a részben, hanem első részében is. Tökéletes, a maga korához képest főleg. Szuper Retro akciófilm!

 
Artemisia   2018. 01. 11.

Izgalmas, látványos, lebilincselő retro akciófilm. Meg vannak az első részből invesztált fura fazonok, és az extravagáns járművek, sőt egy elszigetelt, benzinre szerveződött kommuna is. A környezet és a furcsa civilizáció ábrázolása nagyon megkapó, lenyűgöző az elképzelés egy becsavarodott, mániákus társadalomról, akiknek a száguldás az élete és ahol a benzin a legnagyobb kincs. A film végi nagy üldözés mai szemmel is zseniális, ehhez fogható mozgalmas, látványos és izgalmas jelenetért 2015-ig, a 4. Mad Max filmig kellett várni. Kultikus, megismételhetetlen darab.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 14.

Az eredeti Mad Max szériából ez a kedvenc részem (ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül). Ez volt az, ami megalapozta ennek az egész Mad Max-világnak a hangulatát, ebben meg mindaz, amitől az emberek szeretik ezt a sorozatot. A kietlen táj, az ősközösségig visszafejlődött "társadalom", amelyben a legnagyobb érték a fegyver és az üzemanyag. A posztapokaliptikus filmek egyik legjobbja, s nem csoda, hogy a legújabb Mad Max-film is ennek az erényeit használta fel.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

A trilógia 2. része már valamivel jobban érzékelteti a film mondanivalóját és értékét! Ez jobban sikerült mint az 1. rész de ne várjunk sokkal többet. Jobb a történet pörgősebb és a szinészi alakítáok is meggyőzöbbek! :) Összeségéebn én 3 csillagal osztályoztam ez az igazság.

 
sabnock666   2019. 09. 02.

Kettősség kavarog bennem.Egyrészről nagyon jó a történet,egy posztapokaliptikus akció-thriller,ami Mel Gibsonnal együtt ütős.Viszont a jelmezek,és a mellékszereplők egyszerűen gagyik!

 
Minden idők egyik legjobb posztapkaliptikus filmje, amelyből az akció és az érzelem sem hiányzik! több»

A film összbevétele 12 465 371 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben 50 ember halálát játszották el.

(Norbi)
 

A filmben szereplő kutyát nemes egyszerűséggel "Kutyának" hívták.Egy helyi menhelyről szerezték, s tanították be. Miután a forgatás véget ért, az egyik operatőr örökbe fogadta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emil Minty csak 8 éves volt, amikor a film készült, s több száz gyerekszínész közül választották ki a szerepre.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.