Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
ArpiHajdu és Réci  2016. 07. 14.

Az eredeti Mad Max szériából ez a kedvenc részem (ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül). Ez volt az, ami megalapozta ennek az egész Mad Max-világnak a hangulatát, ebben meg mindaz, amitől az emberek szeretik ezt a sorozatot. A kietlen táj, az ősközösségig visszafejlődött "társadalom", amelyben a legnagyobb érték a fegyver és az üzemanyag. A posztapokaliptikus filmek egyik legjobbja, s nem csoda, hogy a legújabb Mad Max-film is ennek az erényeit használta fel.

 
Yosihiro  2016. 05. 22.

A trilógia 2. része már valamivel jobban érzékelteti a film mondanivalóját és értékét! Ez jobban sikerült mint az 1. rész de ne várjunk sokkal többet. Jobb a történet pörgősebb és a szinészi alakítáok is meggyőzöbbek! :) Összeségéebn én 3 csillagal osztályoztam ez az igazság.

 
TribeBubu  2015. 10. 08.

Nálam egy kicsit gyengébb pontozással végzett a Mad Max folytatása. Valahogy nem éreztem olyan eredetinek, mint az első részt. Ettől függetlenül mestermunkának tartom. Az autós üldözések legjobbjait láthatjuk ebben a filmben, továbbá ügyesen továbbvitték az első rész elborult világnézetét egy elborult jövőképbe. A prológus és epilógus a maga idejében pedig zseniális húzás volt és tovább emeli Max karakterének hősies mivoltát.

 
Artemisia  2018. 01. 11.

Izgalmas, látványos, lebilincselő retro akciófilm. Meg vannak az első részből invesztált fura fazonok, és az extravagáns járművek, sőt egy elszigetelt, benzinre szerveződött kommuna is. A környezet és a furcsa civilizáció ábrázolása nagyon megkapó, lenyűgöző az elképzelés egy becsavarodott, mániákus társadalomról, akiknek a száguldás az élete és ahol a benzin a legnagyobb kincs. A film végi nagy üldözés mai szemmel is zseniális, ehhez fogható mozgalmas, látványos és izgalmas jelenetért 2015-ig, a 4. Mad Max filmig kellett várni. Kultikus, megismételhetetlen darab.

 
Laci000  2015. 01. 28.

Szerintem a első rész jobb volt mint általában minden filmnél,de azért ez se rossz.

Mel Gibson
Vernon Wells
Smoking Barrels: Mad Max 2. - Az országúti harcos
Minden idők egyik legjobb posztapkaliptikus filmje, amelyből az akció és az érzelem sem hiányzik!
 

A filmben szereplő kutyát nemes egyszerűséggel "Kutyának" hívták.Egy helyi menhelyről szerezték, s tanították be. Miután a forgatás véget ért, az egyik operatőr örökbe fogadta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emil Minty csak 8 éves volt, amikor a film készült, s több száz gyerekszínész közül választották ki a szerepre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film költségvetése közel tízszerese volt az első Mad Max mozihoz képest.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.