Madame Web

Madame Web

2024.03.31 FREEWAY

Bárcsak a perui dzsungelben maradtak volna!

Hol is kezdjem? Már az elején, amikor lelőtték Cassie anyját, és megjelent a „nyírkátai” Pókember, már ott majdnem felröhögtem, és azon gondolkoztam, hogy kikapcsolom ezt a nem mondom, mit. Pedig még 10 perc sem telt el a filmből. Na, de utána vártam, hogy hátha lesz valami a történetből, valami kibontakozás, hogy jobban megismerjük a karakterét a főhősünknek„”. Viszont fél óra kellett, hogy felismerje önmagában, hogy valami itt nem stimmel a galambos résznél, meg ugye látta, hogy meghal a kollégája, mert nem engedte be a mentőautóba, meg hasonló finomságok. Amit itt most leírtam, ezt a pár sort, abból könnyen ki lehetett találni, hogy mi fog történni az egész cselekményből. Faék egyszerű történet (ami természetesen a végén indul, mert ugye miért ne). Forgatókönyv: pocsék, pedig lehetett volna egy jó film is, de úgy szétcsapták, hogy sajnos ennyit tudtak kihozni belőle. Karakterek: rém unalmasak, semmi újat nem mutattak. (Adam Scott volt talán az, aki jó volt). Összegezve a filmből látottakat: csalódás lett az egész.

2024.10.12 László

Végre egy jó film

A film alulértékelt, a többi hozzászólóval ellentétben nekem tetszett a sztori. Az akciójelenetek is jól mutattak a vásznon, és a Dolby Surround nagyon dinamikus volt. Érdemes megnézni.

2024.02.23 Strausz Odett

Marvel?

Minden Marvel-filmet megnézek, és nem érdekel, előtte ki mennyire fikázza le, de ez... Nem méltó a Marvel névhez, gondolom, ezért sem volt a film végén semmilyen utalás bármire is. Óriási csalódás.

2024.03.26 latla

Pasiból vagyok, igencsak bejön nekem Dakota Johnson mint esztétikai gyönyörűség, Sydney Sweeney se rossz, de ezt a filmet még az ő kedvükért se nézném meg újra.

2024.02.23 JackieJacky

Jobb is lehetett volna

Lett volna ebben potenciál, de sajnos rendesen félresiklott az egész. Dakota Johnson korábbi nyilatkozata szerint sok mindent kivágtak a filmből, amiért nagy kár, pedig simán összeköthették volna a szálakat valamelyik Pókemberrel...

2024.02.19 Dada

Nincs rá jobb szó, ez a film elképesztően elfuserált lett, ami egyszerűen nem éri meg a mozijegy árát. Sem Dakota Johnson, sem pedig Sydney Sweeney alakítása nem tartja meg. Az egéz történetvezetés kusza és sablonos, mindemellett nagyon humortalan.

2024.02.16 hedva

Nem tehetek róla, próbáltam pozitívumot találni ebben a filmben, de egyszerűen nem ment. Szerintem itt valami nagyon félrement a készítők részéről, teljesen érthetetlen, hogy mit akartak egy ennyire félresikerült produkcióval.

2024.03.16 Semai

Egyszer nézős, relaxálós film

Egyszer meg lehet nézni, relaxáláshoz szerintem egész jó. Nem kell sokat várni a filmtől, próbálkozott a rendező, részben sikerült is neki, amit el szeretett volna érni a filmmel. Ez egy szuperhősös film, azok közül is kb. egy 10-es skálán olyan 6,5-7-es film. Szerintem nem kell a rossz kritikákra hallgatni.