Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
73

Káprázatos holdvilág (2014)

Magic in the Moonlight
Filmadatlap
 
25
Szereplők
27
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Emma Stone
Colin Firth
Colin Firth
Colin Firth
Emma Stone
Colin Firth
Emma Stone
Colin Firth
Emma Stone
Colin Firth
Emma Stone
Colin Firth
Emma Stone
Emma Stone
Colin Firth
Emma Stone
Emma Stone
Colin Firth
Emma Stone
Colin Firth
Emma Stone
Woody Allen
Colin Firth
Emma Stone
Colin Firth
Emma Stone
 
indingo   2019. 01. 29.

legújabb vélemény

Könnyed délutáni szórakozás némi szarkasztikus humorral, csipkelődéssel és hát az elengedhetetlen romantikával. Colin Firth fantasztikusan hozza az ironikus, merev főszereplőt.

 
Deku   2017. 10. 22.

Szeretem az olyan filmeket amik többszöri megnézés után sem válnak unalmassá. Ez olyan film amit bőven megtudok nézni többször is vagyis egy igazán kellemes hangulatú sztori. Végig letudta kötni a figyelmemet, ez hatalmas érzés.


 
Berto49   2017. 08. 16.

Talán már írtam valahol, hogy színészként rühelem, de rendezőként becsülöm és egyes filmjeit zseniálisnak is tartom. W. Allen immár 80 éves! és ennek ellenére évenként „szállít” egy-egy filmet. Ezt elsősorban Colin Firth miatt néztem meg. Jól kezdődött, de aztán rettenetesen ellaposodott és a befejezés már valóságos giccsparádé. Ejnye-bejnye, ilyen munkát kiadni szégyen. C. F. is rettenetesen színtelen, E. Stone kisasszony pedig nem egy nagy durranás, helyes, de semmi több.

 
andor50   2016. 04. 17.

Egyáltalán nem ilyen filmre számítottam, mikor elkezdtem megnézni. De nagyon aranyos, varázslatos és szép történetet kaptunk. Szeretni valóak a szereplők, még akkor is ha néha nagyon mogorva Colin Firth karaktere. Szép történet, szép köntösben, egyszer megéri megnézni.

 
Borga   2016. 11. 10.

Egy bájos film, amely képes megmosolyogtatni az embert, de azért legyünk őszinték, messze elmarad a nagy rendező, Woody Allen más filmjei mögött. Kicsit felszínesre sikerült, nincs benne olyan sok mondanivaló, mint más alkotásaiban. Sőt talán azt is mondhatnám, hogy kissé ódivatú a film.

A film összbevétele 51 029 361 dollár volt (imdb.com).

 

Bár a film 1928-ban játszódik, a főszereplő autója egy 1930-as Ford Model A.

(hp)
 

A történet a húszas évek Francia Riviéráján játszódik.

(hp)
 

Az első előzetest 2014 május 21-én mutatták be.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.