Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

Majd újra lesz nyár

(How I Live Now)
 
29
23
12
9
 
HercegPeter   2017. 03. 10.

Nagyon nem azt kaptam, amit vártam, de ebben az esetben ez pozitív dolog. Azt hittem a csajnak az lesz a legnagyobb baja, hogy az apja nem törődik vele és idegenekkel kell lennie. De ez csak az első pár perc. Aztán totális fordulatot vesz a film és a romantikus dráma afféle akció-kalandfilmmé változik át.Hiteles színészi alakítás és meggyőző képek. Teljesen rendben van.

 
Deku   2017. 07. 18.

Első hiba a színészek játéka volt ami nagyon gyér. Szerettem volna valami jót nézni de nem sikerült. Nagyon gyenge volt az egész film története, lapos és semmitmondó, az sem volt különösebben hasznos a filmnek, hogy szerintem a szereplő gárda nem volt túl jó választás

 
Edii   2015. 04. 19.

Én is egy sablonos romantikus filmre számítottam, sőt direkt emiatt kezdtem el nézni egy fárasztó nap után. Eléggé mélyen érintett a film, elgondolkodtató volt számomra az egész, emellett nekem is tetszett ahogy fejlődik a lány személyisége. Mivel nem ilyen filmre számítottam kicsit lesokkolt, de egy percig sem unatkoztam, mindenkinek ajánlom!

 
hsanya182   2016. 12. 23.

Számomra egy átlagos értékű jól összerakott tinifilm. 14-16éves fiatalkoról szól, akik egyedül "felnőtt" módon élnek az erdőbe, majd egy háború kitörése miként alakítja életüket. Elszakadás, túlélés, szerelem. Remekül visszaadja egy háború kitörése utáni hangulatot, feszült, negatív mégis pozitív személyiségfejlődési irányal. Fiataloknak kötelező kis megindító film!

 
MP170506   2016. 10. 25.

Azt gondoltam egy fiatalokról szóló romantikus film lesz, de mást kaptam. Nagyon tetszett: elgondolkodtató, megindító film. A színészek is nagyon jól játszanak. Nekem tetszett, újra megnézném.

 

Az USA-ban csupán 60 ezer dollár volt a filmből származó bevétel.

(Bogi87 )
 

Eddie meg Isaac karaktere a könyvben és a filmben megcserélődik.

(Bogi87 )
 

Daisy neurotikus és anorexiás.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.