Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
63%

Amikor lehunyod a szemed (2018)

Mara
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
27
Képek
4
Videók

Galéria (27)

Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko

Videók (4)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 01.

legújabb vélemény

0

A film nekem olyan érzést adott,mint egy kissé megöregedett motor.Beindul pöfögve,majd kezd felpörögni,aztán fulladozik,majd megint egyenletesen halad,majd megint fulladozik,de igazán felpörögni nem sikerült neki.Mara eljön,de valahogy engem nem nyűgözött le.

 
Hámori Balázs   2019. 07. 21.

a nap véleménye

0

Őszintén szólva elolvastam a rövid leírást és nem tűnt rossznak ezért megnéztem. Ez a film katasztrófa. Az alap ötlettel nincs bajom csak minden mással. A színészek alapjáraton nem ismertek kivéve Olga Kurilenko, ami nem is lenne baj de ezek a színés... több»

 
7ETEDIK   2018. 11. 19.

0

Szeretem Olga Kurylenko-t, jó színésznő és itt sem ő a gyenge pont, hanem maga a forgatókönyv, ami csak egy újabb szellemes, démonos ilyesztgetni próbáló kliséhegy lett. Van néhány drámaibb pillanat, de kb. ennyi. Ha valaki kihagyja, nem veszít semmit.

 
Yosihiro   2019. 04. 23.

0
Mara

Megtekintettem ezt a filmet. Igazából többre számítottam. A horror jellege igazából számomra nemigazán domborodott ki. Inkább egy misztikus filmre emlékeztetett. A történet nem rossz, bár vannak benne hullámvölgyek. A főhősnő, Kate igazából nem érteni, miért él egyedül, ez nem derül ki a filmből. Egy más forgatókönyvvel, például, lett volna egy szerelme, társa, sokkal izgalmasabb lett volna. A történet egy ponton megakad, mikor meg kell tudni, mi alapján öl Mara. Ez fordulópont a filmben, és szerintem itt csúszik meg a film is, hiszen ezidáig adtam volna 4 csillagot, de ezek után már csak a 3 csillagot érdemli ki. A képi megjelenítés önmagában nem volt rossz, de Mara megjelenítése nem olyan ijesztő, sőt én megmosolyogtam... A hang hozzá, hogy a csont ropog összevissza, talán még jó is lehet, de igazából nem horror jellegű, amolyan ijesztgetős képkockákat kaptunk. Összességében azt hiszem, a mai technikával lehetett volna jobb filmet készíteni ebből a forgatókönyvből. Amit hiányoltam, az az izgalom volt, és a meglepetés. A rettegést nem is említem, hiszen csak pillanatokra doboghat meg a szívünk. Egy közepes film, amit a szereplők közepesen játszottak el. Semmi extra. Talán a folytatás jobb lesz.... Üdv, Yosi

 
BoBamburg   2019. 04. 15.

0

Egész kiszámítható tucat horror, de van valami bája, ami miatt nem nagyon lehet rá haragudni. A Creepy démon asszony egész jól néz ki, a parás részek is működnek általában, viszont amikor épp nem ijesztgetés megy, ott legtöbbször az unalmas és felszí... több»

 
pj19   2018. 11. 27.

0

Szerintem ez egy elég gyengécske horror film lett.Gyenge színészi alakításokkal,bár a történetből ennél jóval többet ki lehetett volna hozni.Csak akkor ajánlom hogy nézzétek meg,ha van feles 1,5 órátok!

 
Indkgo   2018. 12. 23.

0

Az előzetese majdnem olyan ijesztő volt mint maga a film. Imádtam a történetet, jól ki volt találva. Nekem az egyik rémálmom az, hogy lebénulok, nem bírok megmozdulni és valami jön felém, ezért nem volt nehéz beleélni magam. Nem ajánlom az éjszakai m... több»

A film 8 383 700 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 12 742 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A forgatókönyvírót egyebek mellett az alvási paralízis jelensége és a Brugada-szindróma inspirálta.

(hp)
 

Az Amikor lehunyod a szemed Clive Tonge első egészestés filmje.

(hp)
 

Az alkotók a filmet 2018. szeptember 7-én a mozis forgalmazással egy napon a video-on-demand szolgáltatók kínálatából is elérhetővé tették.

(hp)
 
Belegondolni az alvási paralízisbe rémisztőbb élmény, mint megnézni róla ezt a horrort. több»
 
Az Amikor lehunyod a szemed című film elvárásaimon felül teljesített és szívesen néznék akár egy újabb fejezetet is Maráról és az alvási bénulásról. több»
 
Kinek ajánljuk: Démonos filmek szerelmeseinek tudom ajánlani, vagy pedig kezdő horrornézőknek, akik még nem ismernek minden klisét ezekből a filmekből. több»