Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
27
Képek
4
Videók
 
HETEDIK   2018. 11. 19.

Szeretem Olga Kurylenko-t, jó színésznő és itt sem ő a gyenge pont, hanem maga a forgatókönyv, ami csak egy újabb szellemes, démonos ilyesztgetni próbáló kliséhegy lett. Van néhány drámaibb pillanat, de kb. ennyi. Ha valaki kihagyja, nem veszít semmit.

 
Yosihiro   2019. 04. 23.
Mara

Megtekintettem ezt a filmet. Igazából többre számítottam. A horror jellege igazából számomra nemigazán domborodott ki. Inkább egy misztikus filmre emlékeztetett. A történet nem rossz, bár vannak benne hullámvölgyek. A főhősnő, Kate igazából nem érteni, miért él egyedül, ez nem derül ki a filmből. Egy más forgatókönyvvel, például, lett volna egy szerelme, társa, sokkal izgalmasabb lett volna. A történet egy ponton megakad, mikor meg kell tudni, mi alapján öl Mara. Ez fordulópont a filmben, és szerintem itt csúszik meg a film is, hiszen ezidáig adtam volna 4 csillagot, de ezek után már csak a 3 csillagot érdemli ki. A képi megjelenítés önmagában nem volt rossz, de Mara megjelenítése nem olyan ijesztő, sőt én megmosolyogtam... A hang hozzá, hogy a csont ropog összevissza, talán még jó is lehet, de igazából nem horror jellegű, amolyan ijesztgetős képkockákat kaptunk. Összességében azt hiszem, a mai technikával lehetett volna jobb filmet készíteni ebből a forgatókönyvből. Amit hiányoltam, az az izgalom volt, és a meglepetés. A rettegést nem is említem, hiszen csak pillanatokra doboghat meg a szívünk. Egy közepes film, amit a szereplők közepesen játszottak el. Semmi extra. Talán a folytatás jobb lesz.... Üdv, Yosi


 
BoBamburg   2019. 04. 15.

Egész kiszámítható tucat horror, de van valami bája, ami miatt nem nagyon lehet rá haragudni. A Creepy démon asszony egész jól néz ki, a parás részek is működnek általában, viszont amikor épp nem ijesztgetés megy, ott legtöbbször az unalmas és felszínes nyomozás megy, megismerünk pár gyengére írt karaktert és hallunk pár béna párbeszédet. Arról már nem is beszélve, hogy sokszor saját magának is ellentmond a film. De mindenesetre egyszeri nézésre teljesen alkalmas.

 
pj19   2018. 11. 27.

Szerintem ez egy elég gyengécske horror film lett.Gyenge színészi alakításokkal,bár a történetből ennél jóval többet ki lehetett volna hozni.Csak akkor ajánlom hogy nézzétek meg,ha van feles 1,5 órátok!

 
lynn008   2018. 12. 23.

Az előzetese majdnem olyan ijesztő volt mint maga a film. Imádtam a történetet, jól ki volt találva. Nekem az egyik rémálmom az, hogy lebénulok, nem bírok megmozdulni és valami jön felém, ezért nem volt nehéz beleélni magam. Nem ajánlom az éjszakai megnézésre. És az ébresztő 20 percenként szóljon, NE ALUDJ EL!! ELJÖN HOZZÁD MARA!!!

Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
 
Belegondolni az alvási paralízisbe rémisztőbb élmény, mint megnézni róla ezt a horrort. több»
 
Az Amikor lehunyod a szemed című film elvárásaimon felül teljesített és szívesen néznék akár egy újabb fejezetet is Maráról és az alvási bénulásról. több»
 

A forgatókönyvírót egyebek mellett az alvási paralízis jelensége és a Brugada-szindróma inspirálta.

(hp)
 

Az Amikor lehunyod a szemed Clive Tonge első egészestés filmje.

(hp)
 

Az alkotók a filmet 2018. szeptember 7-én a mozis forgalmazással egy napon a video-on-demand szolgáltatók kínálatából is elérhetővé tették.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.