Nagyon régóta terveztem, hogy megnézem ezt a filmet, most végre lehetőségem is volt rá. Nem csalódtam benne. Eléggé naturalista a film, de épp ez fogott meg benne. Elég kemény, nem egy könnyed film. Nagyon megdöbbentő.
Rendkívül feszült magyar film, amely a végletekig borzolja az ember idegeit. A tragédia igen hangúlyos szerepet kap a filmben. Remekül illusztrálja, milyen volt az 1950-es és 60-as években a börtönvilág hazánkban.
Emlékszem, idős néni mesélte, hogy régen azzal riogatták a gyerekeket, hogy majd elvisz a martfűi rém, ha nem viselkedsz jól. Elég hátborzongató, főleg, hogy tudja az ember a háttérsztorit. Részemről ez is egy olyan magyar film, ami nagyon jól sikerü... Több
Hát emelem kalapom a magyar filmesek előtt. Sajnos nálam a magyar film sokszor volt egyenlő a gagyisággal...DE most, húúú de odatették magukat. Nagyon jól sikerült megfilmesíteni a történetet, jó szereplők.
Meglepően jól sikerült, és a főbb szerepekben nagyszerű színészi teljesítményt láthattunk, de néhány mellékszereplőt nem szabadott volna a forgatás közelébe engedni... Összességében egy jó film, még ha nem is hibátlan.
Vártam már ezt a filmet nagyon, régóta érdekel a Martfűi rém története. Bár a film talán néhány ponton elrugaszkodik a valüságtól, és nyilván minden részletet nem is lehet belesűríteni egy játékfilmbe, de ettől ez még egy szuper film.
Nem volt rossz, sőt. Voltak nagyon izgi részek - igazából már az is izgalmassá teszi, hogy igaz történet alapján van. Nekem a vége annyira nem tetszett.
Nekem tetszett! Szépen kidolgozták a rém motivációit és jellemét is, de kellő hangsújt fektettek János drámájára is. Ilyen egy jó film!
A film teljes mértékben kiegyensúlyozatlan volt a figyelemfelkeltés tekintetében. A színészi alakításokból senkit sem tudok kiemelni. Egyszer meg lehet nézni, de maradandó emléket nem ad.
Úgy örültem, hogy végre készült magyar horrorfilm! Ugyan nem olyan, mint egy amerikai, azért így is jó volt egy nem hagyományosan magyar műfajú filmet nézni. Élvezetes. Ajánlom!
A film számomra nem adta vissza a kor hangulatát. A dialógusok, jelmezek, hajviseletek alapján erre mintha nem is nagyon törekedett volna a rendező. De nem ez zavart benne legjobban, hanem az erőltetett karakterábrázolás, ami a fiatal nyomozónál domb... Több