Másnaposok

The Hangover

2015.03.12 napsugár'

A történet egyszerű, mégis nagyszerű poénokkal és kitűnő zenékkel kivételezett film. A poénok kemények, ugyanakkor nem megy el a gusztustalan irányba. Nagyszerű film!

2015.03.09 napraforgó1

Remek vígjáték! Végig lehet röhögni az egészet. Tökéletes, vicces, nevetséges. 10/10

2015.03.08 meditke

Jó vígjáték igazi party film, remek karakterek. Okés, a sztori nem túl erős, de összességében jól összerakták, én szórakoztató volt.

2015.03.02 Atsop

Kedvenc vígjátékom. Egyszerűen megunhatatlan. Remek poénok, és karakterek, főleg Alan. Szinte szó szerint idézni is tudok a filmből :). Nézzétek meg bátran!

2015.02.25 mambi985

Hatalmas film. Igazi amerikai vígjáték. Jó sztori, jó poénok. Még sokadszorra is remekül lehet rajta szórakozni. Csak ajánlani tudom!

2015.02.22 glenn

Ez egy nagyon hülye film :D Tény, hogy kell hozzá egy ízlés meg nem szabad mindent komolyan venni amivel viccelnek, de ha ezen túl tudsz lendülni, akkor biztosan tetszeni fog. Elég beteg vígjáték, de nagyon szerethető. Ez az első része a trilógiának,... Több

2015.02.05 dombia94

Egy kreatív és humoros vígjáték, még ha egyszerű a története, akkor is végig lehet élvezni! Ebből is az első rész volt a legjobb, ami ez után következett, arra kár rászánni az időt.

2015.12.09 DarkLion

Ugyan a története kimondottan egyszerű, de nekem nagyon bejöttek a csavarok és a film humora, ráadásul szerencsére kevesebb altáji poént kaptam, mint arra számítottam. Így nekem teljesen pozitív csalódás a film, és még sokadszorra is remekül szórakoz... Több

2015.03.31 lexaa_95

Nagyon humoros film, bár az ezt követő részek kicsit erőltetettebbek. De ez bejött. :D A második harmadik rész már szerintem felesleges volt, ez még úúgy ahogy elment.

2015.02.13 eni20121004

Jó kis vígjáték, szerintem az első rész lett a legütősebb, ahogy már lenni szokott, de azért a többi rész is nézhető. Régen nevettem ennyit egy filmen.

2015.02.01 sharpshuta

A sorozat legjobb epizódja, tele humorral, eredetiséggel, váratlan fordulatokkal. 100 perc garantált nevetés.

2015.01.28 Fsv1213

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem ez már nem vígjáték, hanem egy túl erőltetett rossz film.

2019.01.28 Évi Spitzmüller

Örök kedvenc. Bradley Cooper nagyon jól hozza a karakterét, de a többieket is ki lehet emelni. Kár,hogy Doug nagyon keveset szerepel benne. Igazi röhögős vígjáték, amit akárhányszor nézel,annyiszor találsz benne új poénokat.

2015.02.19 Fedina0622

Jó a sztori, jó az elgondolás is, csak a film végére már kicsit elegünk lesz. Szerintem.