Hiába elcsépelt az alapsztori, nagyon jó filmet sikerült kihozniuk a másnaposságból... vagyishogy... nem is másnaposak. semmi fejfájás... irigylem őket :D
Nagyon szeretem ezt a filmet, tele van baromi nagy hülyeségekkel de nagyon buli. Aki még nem látta szerintem nézze meg, mert igazán nagy nyomot hagy a filmes történelembe.
MEgérte megnézni, szerintem zseniális vígjáték. A többi részt nem ajánlom, soha, semmilyen körülmények között.
Egyszerű történet, humoros, film, bár engem annyira nem győzött meg. Egy kicsit túlhájpolták szerintem, egész biztosan nem egy zseniális vígjáték, de egyszer nézhető.
Szerintem ez legjobb film a világon, mondjon mindenki azt a mit akar! Ezerszer megnézném. Alan egy hülye állat, és ezért imádom, nagyon jól játsza szerepét! Doug végül is jó fickó, csak azt sajnálom, hogy kimarad minden buliból. Stu egy őrűlt , de mégis megfogott a szerepe, nagyon vicces és fantasztikus, csodálatos film!
A vígjátékok közt már kultikusnak számít, nem véletlenül. A poénok ütnek, a hangulat eredeti, a szereplők pedig zseniálisak ( főleg Zach Galfiniakis). Többször nézős darab. 10/10
nálam egy alapfilm, de azon belül is alapvígjáték. akárhányszor nézem meg, mindig sírásig röhögök, egyszerűen zseniális
Sokan ajánlották, mint nagyon jó filmet, de nekem valahogy nem jött be. Olyan erőltetett, és nem is mindig poénos, amit annak szánnak. Közepesen fárasztó, közepesen szórakoztató vígjáték, egyszer nézhető.
A sztori kimondott egyszerű, mégis nagyszerű poénokkal és kitűnő zenékkel kivételezett film. A poénok kemények, ugyanakkor nem megy el a gusztustalan irányba. Nagyszerű film!
Az igazi kedvencem, nagy poénok, bár kicsit elme betegek, de néha kell az ilyen is. Örülök annak is, hogy van folytatása.
Remek vígjáték. Friss volt, új és remek poénokkal volt tele. Sajnos a folytatások már nem tudták ezt a színvonalat tartani.