Oltári film, én nagyon kacagtam végig a filmen, ütős poénok, Ilyenek ezek a férfiak, ha buliról van szó. Poénosak,dilisek, szórakoztatóak, vadak, részegesek :D
Profi vígjáték,egyszerűen imádom.Ezek a poénok ahogy bénáznak szuper!Tényleg ütnek a viccek,hatalmas nevettem a filmnek.Közbe persze érdekes is ahogy szépen lassan összeáll a kép hogy mi történt velük elöző este.Zach egyszerűen csak idióta :)
Imádom ezt a filmet. Felejthetetlent alkottak a számomra. A poénok nem olyanok amiket már több 1000x hallottunk, és ezért az egyik legszórakoztatóbb film számomra. A színészek pedig nagyon jót alakítanak benne.
A 3.részből egyértelműen ez van nálam az első helyen, a 3.rész már nem olyan. ha sorrendet nézzük nálam akkor:1,2,3(rész) De ez egyértelműen 5/5.
Egy fura és beválalós film a másnaposok.A történet nagyon egyedi és jó. A poénok amik benne vannak az valami brutál kemények lettek. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet.
nálam egy alapfilm, de azon belül is alapvígjáték. akárhányszor nézem meg, mindig sírásig röhögök, egyszerűen zseniális
Az ismerőseim nagyon ajánlották, több helyen is azt olvastam, hogy ez az év komédiája, de őszintén szólva nem győzött meg. Kezdjük ott, hogy különbség van humor és vicc között. Ez a film legfeljebb is csak vicces volt, de nekem a humor a Durr Durr és... Több
Jó az alapötlet, amit azóta megpróbáltak már sokan lemásolni. Ezért mégis ez az eredeti. Azonban el kell ismerni, hogy néha túl megy ez a film egy bizonyos 'határon'. Talán ettől olyan jó...!?
Könnyed, laza film, egy-két poénnal. Barátokkal egyszer megnézni jó, de amúgy nem. Ha átlagot vonok, akkor egy olyasfajta közepes film, néhány jobb pillanattal, de semmi extra.