Oltári film, én nagyon kacagtam végig a filmen, ütős poénok, Ilyenek ezek a férfiak, ha buliról van szó. Poénosak,dilisek, szórakoztatóak, vadak, részegesek :D
Nagyon nagyon szeretem ezt a filmet. Annyit nevettem rajta. Fú imádnivaló. Kevés ilyen jó vígjáték készül mostanában, a karakterek szerintem felejthetetlenek.
Profi vígjáték,egyszerűen imádom.Ezek a poénok ahogy bénáznak szuper!Tényleg ütnek a viccek,hatalmas nevettem a filmnek.Közbe persze érdekes is ahogy szépen lassan összeáll a kép hogy mi történt velük elöző este.Zach egyszerűen csak idióta :)
Imádom ezt a filmet. Felejthetetlent alkottak a számomra. A poénok nem olyanok amiket már több 1000x hallottunk, és ezért az egyik legszórakoztatóbb film számomra. A színészek pedig nagyon jót alakítanak benne.
A 3.részből egyértelműen ez van nálam az első helyen, a 3.rész már nem olyan. ha sorrendet nézzük nálam akkor:1,2,3(rész) De ez egyértelműen 5/5.
Egy fura és beválalós film a másnaposok.A történet nagyon egyedi és jó. A poénok amik benne vannak az valami brutál kemények lettek. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet.
Az ismerőseim nagyon ajánlották, több helyen is azt olvastam, hogy ez az év komédiája, de őszintén szólva nem győzött meg. Kezdjük ott, hogy különbség van humor és vicc között. Ez a film legfeljebb is csak vicces volt, de nekem a humor a Durr Durr és... Több
Jó az alapötlet, amit azóta megpróbáltak már sokan lemásolni. Ezért mégis ez az eredeti. Azonban el kell ismerni, hogy néha túl megy ez a film egy bizonyos 'határon'. Talán ettől olyan jó...!?
Hihetetlen nagy durranás volt a film annak idején. Én a mai napig szívesen nézem meg, annak ellenére, hogy van benne néhány erőltetett rész, úgy gondolom, hogy ez egy jól összerakott film.