Másnaposok

The Hangover

2015.11.04 Katalin21

Oltári film, én nagyon kacagtam végig a filmen, ütős poénok, Ilyenek ezek a férfiak, ha buliról van szó. Poénosak,dilisek, szórakoztatóak, vadak, részegesek :D

2015.02.24 evaka3355

Nagyon nagyon szeretem ezt a filmet. Annyit nevettem rajta. Fú imádnivaló. Kevés ilyen jó vígjáték készül mostanában, a karakterek szerintem felejthetetlenek.

2015.11.26 Niki88

Profi vígjáték,egyszerűen imádom.Ezek a poénok ahogy bénáznak szuper!Tényleg ütnek a viccek,hatalmas nevettem a filmnek.Közbe persze érdekes is ahogy szépen lassan összeáll a kép hogy mi történt velük elöző este.Zach egyszerűen csak idióta :)

2016.08.03 nemeth2

Imádom ezt a filmet. Felejthetetlent alkottak a számomra. A poénok nem olyanok amiket már több 1000x hallottunk, és ezért az egyik legszórakoztatóbb film számomra. A színészek pedig nagyon jót alakítanak benne.

2015.01.28 krissz001124

A 3.részből egyértelműen ez van nálam az első helyen, a 3.rész már nem olyan. ha sorrendet nézzük nálam akkor:1,2,3(rész) De ez egyértelműen 5/5.

2019.01.02 MissFortune

Egyszer nézhető, kedvenc nem lett.

2015.03.01 orlandooo

Nem mondanám,hogy olyan jó film, de egyszer meg lehet nézni.. Laza esti kis vígjáték, amit szerintem kicsit túlértékelnek.

2018.07.28 Robi Nézhetetlen

Egy fura és beválalós film a másnaposok.A történet nagyon egyedi és jó. A poénok amik benne vannak az valami brutál kemények lettek. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet.

2015.07.12 juliS

Az ismerőseim nagyon ajánlották, több helyen is azt olvastam, hogy ez az év komédiája, de őszintén szólva nem győzött meg. Kezdjük ott, hogy különbség van humor és vicc között. Ez a film legfeljebb is csak vicces volt, de nekem a humor a Durr Durr és... Több

2015.11.30 ZsozS

Jó az alapötlet, amit azóta megpróbáltak már sokan lemásolni. Ezért mégis ez az eredeti. Azonban el kell ismerni, hogy néha túl megy ez a film egy bizonyos 'határon'. Talán ettől olyan jó...!?

2019.02.03 Doloresz89

A legjobb vígjáték az elmúlt évtizedből. Megingathatatlan!

2018.01.20 up89

Hihetetlen nagy durranás volt a film annak idején. Én a mai napig szívesen nézem meg, annak ellenére, hogy van benne néhány erőltetett rész, úgy gondolom, hogy ez egy jól összerakott film.

2015.03.30 kisgondor

Könnyed, laza film, egy-két poénnal. Barátokkal egyszer megnézni jó, de amúgy nem. Ha átlagot vonok, akkor egy olyasfajta közepes film, néhány jobb pillanattal, de semmi extra.

2015.01.26 Piper

A sztori, a szöveg egyszerűen nagyszerű.