Mátrix

The Matrix

2019.02.16 szabomarc

Az alapötlet, a történet nagyon érdekes, elgondolkodtató. Keanu Reeves játéka tökéletes, nagyon eltalálták vele a szerepet. Ajánlani tudom a filmet, bár néhol lankadt közben a figyelmem.

2016.09.30 Scramananga

Nagyon j szórakozás. Mindig is tetszett, bár fiatalabbként még a látványelemek, és az akció fogott meg, mára már lenyűgöz, a sok munka is, ami mögötte van. Hozzá kell tenni, hogy a színészek is jók, annak ellenére, hogy Kenau Reeves-nek egyetlen arca van, de az pont illett a környezetbe. Érdemes megnézni.

2024.02.24 orákulum

Egyértelműen a műfaj egyik legjobb alkotása, egy kötelező darab. Érdemes többször újranézni, nehéz megunni. A történet elgondolkodtató, a hangulat szuperül meg van teremtve, az akciók látványosak. Csak ajánlani tudom! (Bár valószínűleg, aki akarta, az már rég megnézte.)

2018.03.19 NFG

Általános iskolába jártam, mikor divatban volt ez a film! Mindenki odáig volt érte, csak erről beszéltek az osztálytársaim! Kicsit cikinek is éreztem, hogy nem láttam még akkor, hiszen azért egy alapfilmről beszélhetünk! Számomra feledésbe merült ez ... Több

2021.08.20 Filmimado

Egy nagyszerű film

Fantasztikus film. Rengeteg akciójelenet van benne, az teszi igazán izgalmassá az egészet, és nagyon híres. Mellesleg megérdemli ezt a népszerűséget.

2016.05.07 hell.l

Ez egy kultusz film. Nagyon elgondolkodtató, főleg az első része. Elgondolkodtató, hogy mi van ha egyszer átveszik a gépek az uralmat az emberiség felett, az emberi faj szinte önmagát pusztítja, lehetetleníti el.

2024.05.24 Strausz Odett

Wowww

Imádom. Legalább 100x láttam.

2019.07.12 iq.csabi

Nagyon lebilincselő film és egészen meghökkentő.

2022.01.29 Clay44

Ez a film valami zseniális. Láttam már korábban is, de a negyedik miatt most újranéztem, és fiatal felnőtt fejemet brutál mód el tudta gondolkodtatni, nem mellesleg egy nagyon jó akciófilm is. Alapkő mindenkinél szerintem. :D

2021.12.11 Péter Fazekas

Nagyszerű alkotás.

2018.07.23 Kis Anna Kinga

Életem egyik legnagyobb csalódása volt anno 1999-ben. Azt mondták róla, hogy ilyet még nem láttam, meg forradalmi és újszerű. Hát, szinte minden jelenetét, poénját, elméletét és karakterét láttam/olvastam már korábban. Ezzel nem is lett volna nagy go... Több

2018.03.17 Terminátor6

Igazi akciófilm mérföldkő. Az operatőri munka zseniális, az akciók látványosak, jó a történet felépítése. A látványban a színészek is jól mozognak: Hugo Weaving igazi ikonikus gonosz. Többet nem is szabad írnom. Ezt látni kell.

2015.01.28 london2012

Számomra egy unalmas értelmetlen katasztrófa. Többször nekiültem már jobb esetbe csak elaludtam de legtöbbször elkapcsoltam kinyomtam. Sajnos egy csillagot muszáj adni.

2016.05.03 wooderman

Amikor először láttam gyerekként, teljesen elvarázsolt a képi és látvány világa egyaránt. Hihetetlenül jól kitalált,izgalmas történettel.Ma már újból nézve elmaradt ez a hatás,már nem tünik olyan mindent elsöprőnek.