Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Menedék (2013)

Safe Haven
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Josh Duhamel
Josh Duhamel
Mimi Kirkland
Julianne Hough
Mimi Kirkland
Josh Duhamel
Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Julianne Hough
David Lyons
David Lyons
Jon Kohler
Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Julianne Hough

Videók (1)

 
HannaK   2022. 01. 19.

legújabb vélemény

1

Középszerű történet, ahol a legelejétől fogva lehet tudni, hogy mire megy ki a játék. A végén a nagy csavar sem ütött akkorát.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 25.

1

Sokat gondolkodtam a film során hogy mi fog a filmből kikerekedni. Csavaros és eléggé kriminalisztikus hogy a romantikus részekkel együtt egyensúlyban legyen az egész és nézhető legyen. De ami nagyot lökött a vélményemen az a vége. Nagy kulcsjelenett... több»

 
indingo   2017. 05. 08.

0

Tetszett a film, nem lehetett tudni a csaj múltját, de aprólékosan ki lett minden bogozva. A szellemes rész meglepett, és bevallom őszintén annyira nem is illett a sztoriba.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 03. 13.

0
Spark regény + izgalom + bűnügy = Menedék

Sok filmet láttam már, amely Nicholas Sparks regényeiből készült, vannak jól és kevésbé jól sikerült darabok, szerintem a Menedék a jobbak közé sorolható. Persze nem üti meg mondjuk az abszolút kedvenc Szerelmünk lapjai hangulatát (már csak azért sem... teljes kritika»

 
MP170506   2016. 02. 03.

0

Szerintem a könyv sokkal jobb, mint a film, sajnos nagyon gyengére sikerült. Van benne némi izgalom, de inkább a romantika dominál. A színészek átlagosak.

 
hsanya182   2016. 10. 30.

1

Izgalmas meneküléssel kezdődik. Julianne Hough új életet kezd, de a sötét lezáratlan múltja kísérti őt. A történetben inkább több romantikus rész található, új szerelem stb... Nagyon szép képek és zenék vannak a filmben, szép hatást kelt, és mindezek... több»

 
Klauka89   2021. 12. 19.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Olvastam több Sparks regényt, láttam is jó néhány megfilmesítést, de ez... kritikán aluli. Annyira gyenge film! A 42. percnél jártam, mikor megnéztem az időzítőt, hogy merre járunk, és vajon mikor lesz már vége? Semmitmondó párbeszédek, a főszereplő... több»

A film összbevétele 97 594 140 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául szolgáló regényben Katie hosszú szőke haját változtatja rövid barnára, míg a filmben barnából lesz szőke. Alex kislányának a neve pedig Kristen, míg a filmben Lexie.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Katie szerepét felajánlották Keira Knightleynak, aki azonban inkább a Szerelemre hangszerelve (2013) című filmet választotta helyette.

(rbernadett)
 

Ez a film Nicholas Sparks azonos című regénye alapján készült. Ez a nyolcadik olyan film, ami valamelyik Nicholas Sparks regényből készült.

(rbernadett)