Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
19
Szereplők
24
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Menedék
 
dailyfilmsan   2019. 01. 25.

legújabb vélemény

Sokat gondolkodtam a film során hogy mi fog a filmből kikerekedni. Csavaros és eléggé kriminalisztikus hogy a romantikus részekkel együtt egyensúlyban legyen az egész és nézhető legyen. De ami nagyot lökött a vélményemen az a vége. Nagy kulcsjelenettel zárult és ettől a kulcsjelenettől igazán jó. Nekem külön tetszett hogy nem csak egy csipi-csöpi romantikus filmet kaptam az időmért cserébe hanem egy bűnüldözés részleteit is. Tetszett és bátran ajánlom bárkinek, még annak is aki nem nagyon rajong a romantikus filmekért.

 
indingo   2017. 05. 08.

Tetszett a film, nem lehetett tudni a csaj múltját, de aprólékosan ki lett minden bogozva. A szellemes rész meglepett, és bevallom őszintén annyira nem is illett a sztoriba.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 03. 13.

Spark regény + izgalom + bűnügy = Menedék

Sok filmet láttam már, amely Nicholas Sparks regényeiből készült, vannak jól és kevésbé jól sikerült darabok, szerintem a Menedék a jobbak közé sorolható. Persze nem üti meg mondjuk az abszolút kedvenc Szerelmünk lapjai hangulatát (már csak azért sem, mert mellőznünk kell belőle Ryan Goslingot), viszont ad a történethez egy olyan összetevőt, amelyet eddig még nem láttam Sparks regény adaptációkban: az izgalmat és a bűnügyi vonalat. Már a film felütése is feszültséggel indul, a kezdő képsorok sejtetni engedik, hogy gyilkosság történt, ám ténylegesen csak a film második harmadában rántják le a leplet az igazságról. A Menedék két olyan csavart is tartalmaz, amelyek közül az első a kellő pilla... több»

 
hsanya182   2016. 10. 30.

Izgalmas meneküléssel kezdődik. Julianne Hough új életet kezd, de a sötét lezáratlan múltja kísérti őt. A történetben inkább több romantikus rész található, új szerelem stb... Nagyon szép képek és zenék vannak a filmben, szép hatást kelt, és mindezek mellett a múlt sötét foltjai döbbenetes feszültséggel tünnek majd fel. Érdemes megnézni.

 
MP170506   2016. 02. 03.

Szerintem a könyv sokkal jobb, mint a film, sajnos nagyon gyengére sikerült. Van benne némi izgalom, de inkább a romantika dominál. A színészek átlagosak.

Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Josh Duhamel
Josh Duhamel
Mimi Kirkland
Julianne Hough
Mimi Kirkland
Josh Duhamel
Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Julianne Hough
David Lyons
David Lyons
Jon Kohler
Julianne Hough
Josh Duhamel
Julianne Hough
Julianne Hough

A film összbevétele 97 594 140 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául szolgáló regényben Katie hosszú szőke haját változtatja rövid barnára, míg a filmben barnából lesz szőke. Alex kislányának a neve pedig Kristen, míg a filmben Lexie.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Katie szerepét felajánlották Keira Knightleynak, aki azonban inkább a Szerelemre hangszerelve (2013) című filmet választotta helyette.

(rbernadett)
 

Ez a film Nicholas Sparks azonos című regénye alapján készült. Ez a nyolcadik olyan film, ami valamelyik Nicholas Sparks regényből készült.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.