Mennydörgés

Pik lik foh

2025.08.03 Leslie77

Jackie Chan egyik lendületes, energikus akciófilmje, amely ezúttal szokatlanul az autóversenyzői világba kalauzol el. A stílus és hangulat sodró, végig dübörög, látványos autós üldözésekkel és klasszikus bunyókkal, bár a harci jelenetekben most több ... Több

2021.08.25 HE7EDIK

Jackie jobb filmjei közül való, persze vannak eltúlzott jelenetek, az a konténerdobálós rész inkább volt nevetséges, mint drámai. De a sok bunyó és autó bőven kárpótol mindenért, Chan fiatalabb korában egy igazi energiabomba volt.

2019.04.20 Fekete Gandalf

Annyira azért nem borzalmas, mint ahogyan értékelik, sőt bátran leírhatom, hogy a legjobb kínai filmek között a helye. Annak ellenére, hogy nem konkrétan a harcművészet, vagy az abban jártas ellenfél a fő téma, hálistennek abban sem szenvedhetünk hiányt.

2016.04.30 D. Shaday

Egy komolyabb, de nagyon jó Jackie Chan film. Régen láttam ennyire találó magyar címet. Tényleg olyan az egész, mint egy másfél órás mennydörgés. Végig dübörög, lendületes, a történet is megállja a helyét és az akciók is lenyűgözőek. Jackie Chan egyik nagy gyöngyszeme ez a film.