Először ódzkodtam a mesétől nem igazán keltette fel az érdeklődésemet, aztán a család meg akarta nézni így én is a TV elé ültem. Érdekes, szépen kidolgozott történetű mese, humorral és drámával. Amikor érkeznek a kérők az meg egyszerűen remekül lett megírva.
Nagyon jópofa kis mesefilm. Aranyos a története és nem annyira egyszerű és bárgyú, mint sok másik. A karakterek aranyosak, főleg a kis macik. Ajánlom mindenkinek kicsiknek és nagyoknak!
Többet vártam ettől a mesétől, szerintem gyengére sikeredett. A főszereplő lány, Merida meg borzasztóan idegesített, bár a többi karakter sem volt sokkal jobb.
Kellemes mese de sajnos nem sok mindent tudott hozzá adni. Ezáltal nem lesz kiemelkedő. Sok rejtett poén van érdemes figyelgetni háttérben a figurákat
Ez egyik kedvenc mesém, annyiszor láttam már, de még mindig nem unom, annyira szimpatikusak a karakterek, hogy csak na, és annyira gyönyörűen van ábrázolva a látványvilága, sok benne a fantázia, gyönyörűen van meganimálva, sok benne a humor, Merida pedig nem egy szokványos Disney hercegnő, ő kilóg a sorból, van önálló cselekedete, álma. Imádom, a kedvenc mesém.
Zseniális, egyedi film! Nem hiszem, hogy láttam ennél izgalmasabb, félelmetesebb Disney-filmet. Magával ragadó, itt éreztem legjobban, hogy az ember szinte együtt lélegzik a főszereplővel, annyira hatásos.
Sokkal többet vártam tőle. A történet elég furcsa volt nekem és nem igazán maradt meg bennem. Alapjába véve aranyos volt, de nem volt egy klasszasiker számomra. A másik pedig hogy szörnyen idegesített az hogy állandóan az arcába volt a haja Meridának... :D
Ez a mese sem ért el különösebb hatást. A rajzolással és az alap sztorival nem is lenne baj . De a megvalósítás nem igazán jött össze. Vannak benne viccesebb jelenetek de nem fordulatos ,nem is különleges.
Nem maradt meg túlzottan az emlékezetemben a film. Nem is meglepő, hisz eléggé kis bugyuta film volt. Erősen hajazott a zs kategóriás filmekre. A történet egy egyszerű kis tákolmány néhány nem ismert színésszel. Ez nem jött be.
Bár egy kicsivel alatta marad a Pixar nagyjainak, a Merida egy nagyon jól összerakott, és látványos családi film lett, az pedig üdítő, hogy bár a film a Disney kötelékében készült, mégsem lett Meridából egy hagyományos hercegnő. Jó látni, hogy a Pixa... Több
Csalódás volt, mert a látványt leszámítva nem hozta a Pixar filmek színvonalát. Nem mondanám családi filmnek, inkább csak a legkisebbeket köti le.