Mission: Impossible - Fantom protokoll

Mission: Impossible - Ghost Protocol

2016.05.11 wooderman

Sajnos itt is beigazolodik az a dolog, hogy minél több részt készítenek, annál laposabbra sikerülva film.Az első része még izgalmakkal teli volt,de ez már elég unalmas.Remélem nem rontanak tovább a helyzeten egy újabb résszel.

2015.06.05 superxaba

Úgy látszik Tom Cruise nem akar kiöregedni Ethan Hunt szerepéből és újból "eddigi legnehezebb" küldetését készül végrehajtani: csinálni egy jó filmet. Szerintem sikerült neki.

2015.11.12 Adell89

Próbáltak valami akciódús krimit kihozni a filmből de csak az jött össze, hogy egy katyvasz összevisszaság lett az egész. Egyszer meglehet nézni de azt is csak akkor ha nagyon nincs más dolgod épp.

2015.04.27 mimi

A Mission: Impossible - Fantom Protokoll egy látványos, pörgős és néhol meglepő módon humoros akciófilm, amit még a Tom Cruise gyűlölőknek is szívesen ajánlok.

2016.10.13 tiszaizsofi

Klasszikus akció, amiknek minden része bejött, látványilag, akció jeleneteit éld a szereplőválogatást tekintve is elsőosztályú film. Pörgős, frappáns jelenetek és sokatmondó párbeszédek!

2015.04.10 tamas84

A szériától kicsit meglepő, de teljesen olyan érzésem volt, hogy ez akár egy Bond film is lehetne, és ezt a lehető legpozitívabb értelemben értem. A sztori lerágott csont, de Brad Bird mindent kihozott belőle, amit lehetett, az akciójelenetek meg egy... Több

2016.04.29 ukla

Számomra ez a rész és az ez elötti ami hozta az a szintet amit imádtam.Jót tett ennek a Sorozatnak, hogy J.J.Abrams beszált a produkcióba.Sokkal több látványt és kidolgozottabb történet van ezekbe a részekbe.Nagyon jó volt az a kaland amin keresztűl ... Több

2017.02.24 időjós

Voltak benne igen jó jelenetek, és klassz ötlet is, mint mindig, de összességében egy tömegfilm lett. Nekem kicsit sok volt a rengeteg fantasztikus kütyü, meg a szokásos, mindenki mindenki ellen.

2016.12.20 film kedvelő

Elsőre aki megnézi, annak ez a film lenyűgöző lesz, de aki másodjára nézi meg, annak unalmas emiatt csak is egyszer érdemes megnézi és rontja egy film tekintélyét, de ami kárpótolja az embert az hogy nagyon látványos.

2016.04.20 Kate Rainbow

Egész jó volt. De mindössze ennyi és pedig azért, mert valahogy kevésnek érzetem a történetet. Olyan villámgyors lezárást kapott. Sokat időztek el a látványos jelenetekkel, mint az épületen való felmászás és így nem jutott idő a lényegre. De összességében meg nem volt rossz. Izgalmas, és látványos volt.

2015.08.16 Corazon.Donq

Varázslatos alkotás. Kivétel nélkül ajánlom mindenkinek, tökéletes választás lehet, ha az ember teljesen el akar merülni egy más világban. Ennek a történetnek mindig meg lesz a maga helye és ideje. Nagyon szerettem és szeretem a mai napig.

2016.02.09 pqrs

Ez az első igazi Mission Impossible film! Szuper csapatmunka, ismétlem, csapatmunka, izgalmas akciók, látványos helyszínek. Egyszer nézős film, de annak tökéletes!

2014.10.11 philboy

Az animációs filmek után nagyot váltott Brad Bird, de milyen jól tette. Iszonyatosan jó akció mozit hozott össze, egyes helyeken krimis beütéssel, és egy élete formájában levő Tom Cruise-zal. Pontosan ilyennek kell lennie egy akciófilmnek a 21. században. Nálam abszolút befutó!

2015.12.12 MrBlond

Furcsa mód, annak ellenére, hogy a MI: Fantom Protokoll története és dramaturgiája szinte csak és kizárólag sablonokra épül, a film mégis egész jól működik. Tom Cruise továbbra is remek formában van, pedig a forgatása alatt már nagyon közel volt 50. ... Több