Nem volt rossz film, bár én egy kicsit többet vártam tőle, lehet, hogy az 1. rész nagy sikere miatt. Hiányoltam a harcok közötti zenéket is. Könnyed szórakozás, de semmi több.
A koronavírusnak köszönhetően jó másfél év kihagyás után végre eljutottam moziba, és nem is bántam meg. Mortal Kombatnek vannak hibái, de ennek ellenére egy nagyon pörgős, szórakoztató és üdítő nyári mozi.
Oké, gyerekek: ha valamire, akkor erre nagyon megérte várni. Semmi sincs túlbonyolítva ebben a filmben, egyszerűen csak megcsinálták azt, amit vártunk tőle. Izgalmas, pörgős és eszeveszetten brutális. Nincs üresjárat. Aki szereti a Mortal Kombatot, az nagyon hamar üljön le elé.
Szerintem jó lett. Lehetetlen olyan filmet készíteni egy legendás játékból, ami mindenkinek tetszeni fog.
Nem igazán szeretem az ilyen hentelős, verekedős filmeket, de tekintve, hogy én is tekken-en meg Mortal Kombaton nőttem fel, a párom meg végképp, így elmentünk megnézni, mint első közös mozit. Nem bántam meg, jó élmény volt.
Úgy érzem azt kaptam, amire számítottam. Jó bunyók, remek effektek és rengeteg erőszak, illetve vér. Semmi több. Aki úgy áll neki, hogy ennél többet vár, csalódni fog.
A játék az egyik kedvencem, és hatalmas rajongója vagyok már gyerekkorom óta. A film önmagában elment, de ha a videójátékhoz hasonlítom, ahhoz viszont egy kicsit csalódás. Egy dolog tetszett: a karaktereket és a látványvilágot jól sikerült kivitelezni, és ezért az egy dologért jobbra értékeltem, mint amit ez a film megérdemelne. A sztori hagy maga után sok kivetnivalót, de kíváncsian várom ezektől függetlenül a folytatást.