Mortal Kombat

Mortal Kombat

2021.04.23 pj19

Nem volt rossz film, bár én egy kicsit többet vártam tőle, lehet, hogy az 1. rész nagy sikere miatt. Hiányoltam a harcok közötti zenéket is. Könnyed szórakozás, de semmi több.

2021.12.23 BoBamburg

A koronavírusnak köszönhetően jó másfél év kihagyás után végre eljutottam moziba, és nem is bántam meg. Mortal Kombatnek vannak hibái, de ennek ellenére egy nagyon pörgős, szórakoztató és üdítő nyári mozi.

2021.04.24 thomino

Oké, gyerekek: ha valamire, akkor erre nagyon megérte várni. Semmi sincs túlbonyolítva ebben a filmben, egyszerűen csak megcsinálták azt, amit vártunk tőle. Izgalmas, pörgős és eszeveszetten brutális. Nincs üresjárat. Aki szereti a Mortal Kombatot, az nagyon hamar üljön le elé.

2021.04.26 Robert Sarkozi Bobo

Jó lett

Szerintem jó lett. Lehetetlen olyan filmet készíteni egy legendás játékból, ami mindenkinek tetszeni fog.

2022.07.11 kevelin

Nem igazán szeretem az ilyen hentelős, verekedős filmeket, de tekintve, hogy én is tekken-en meg Mortal Kombaton nőttem fel, a párom meg végképp, így elmentünk megnézni, mint első közös mozit. Nem bántam meg, jó élmény volt.

2021.07.24 freeman

Király film.

2021.04.12 daportal

Nekem nagyon tetszett, bár jómagam rajongó vagyok. A film néha nagyon klisés, de azt hiszem a Mortal Kombat részben erről is szól, tehát értékelni tudtam.

2021.04.23 MattesBarca

Úgy érzem azt kaptam, amire számítottam. Jó bunyók, remek effektek és rengeteg erőszak, illetve vér. Semmi több. Aki úgy áll neki, hogy ennél többet vár, csalódni fog.

2022.02.07 roben2112

A látvány sokat dobott.

A játék az egyik kedvencem, és hatalmas rajongója vagyok már gyerekkorom óta. A film önmagában elment, de ha a videójátékhoz hasonlítom, ahhoz viszont egy kicsit csalódás. Egy dolog tetszett: a karaktereket és a látványvilágot jól sikerült kivitelezni, és ezért az egy dologért jobbra értékeltem, mint amit ez a film megérdemelne. A sztori hagy maga után sok kivetnivalót, de kíváncsian várom ezektől függetlenül a folytatást.

2024.01.16 SzimikeésBéci

Nem volt rossz film, de azért ennél többet is ki lehetett volna hozni a sztoriból. Gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt, ami miatt magasra tettem a lécet. Kisebb hiányérzetem maradt ezáltal.

2021.04.26 Béla Dávid

Gyenge

Látványos, de sajnos a történetszál össze van csapva.