Nagyon jó kis vígjáték! Szeretem Seth Rogen humorát, de Zac Efron és Dave Franco is megállja a helyét és nagyon jól kiegészítik egymást. Vannak benne kínosabb jelenetek is, vagy egészen elképesztő, hihetetlen jelenetek is, amikről mindenki tudja, hog... Több
Az előzetes után féltem, hogy lelőtték az összes poént, de nem…. Tetszett a film, nem volt erőltetett és még Zac Efron is jó színésznek bizonyult.
Olyan buta,ostoba viccekből álló,tinilányok kedvence Zac film.Egyszer megnéztem,nevettem sokat tény vicces,de csak egyszer nézhető :)
Nagyon tetszett,főleg Seth és Zac karaktere. A csávó felesége Rose már néha kezdett idegesíteni,ahogy megakarta mutatni,hogy ő milyen menő anyuka. Vicces volt jól szórakoztam és szerintem újból megfogom nézni hamarosan. A baba az meg egyszerűen aranyos.
Nálam abszolút 5 csillagos film, amin rengeteget lehet nevetni, igazi kikapcsolódást nyújt, remekül szórakoztat. Bár a poénok egy része más vígjátékokból már ismerős lehet, ez nem von le semmit a film értékéből.
Vicces sztori, komikus színészi alakítások és a laza, flegma utóérzés engem megfogott. Nem akartak korszakalkotót alkotni, csak nevettetni amire tökéletes a film. Nem a legemlékezetesebb, de a színvonalat hozza. Ha többször nem is egyszer jót lehet rajta nevetni!
Nagyon élvezetes, megnevettető és jó kikapcsolódást ígérő vígjáték. Szerethetőek a figurák, meggyón viccesek a jelenetek, igazi jó, színvonalas mozifilm.
Erőltetett, izzadságszagú, ripacskodás, ami tele van obszcenitással, káromkodással. Nincs a film 40 percében (eddig bírtuk a párommal) egyetlen egy mondat sem, amiben ne lenne trágár szó. Ilyen szavakkal, hogy b*zi vagy k*rva még megbarátkozom, hát Istenem...
A fő mondanivalója tetszett a filmnek, ahogyan a rossz közhelyek gigantikus eltúlzására van kihegyezve. Periodikus, túlzó, önironikus. Élvezetes film, mögöttes tartalommal.
Elég erőltetett film. Belenézek, ha megy a tv-ben, de nem mondanám, hogy a jó vígjátékok között szerepel nálam.