Rossz szomszédság

Neighbors

2015.11.02 krysn95

Hogyhogy én ezt még nem értékeltem? Seth Rogen (és haveri köre) nálam mindig nyerő, ha nem tolja túl az alpárit. Zac Efron meg már simán jóvá tette nálam a középiskolai korszakát. Egész mókás mű, megéri a játékidőt.

2015.10.23 Mano35

Meglehetősen unalmas sablonos film és a történetet is átlagos. A legnagyobb részén unatkoztam. Csalódás volt nem ajánlom. Összességében átlagosnál rosszabb.

2015.05.06 Szeky

Nagyon jó kis vígjáték! Szeretem Seth Rogen humorát, de Zac Efron és Dave Franco is megállja a helyét és nagyon jól kiegészítik egymást. Vannak benne kínosabb jelenetek is, vagy egészen elképesztő, hihetetlen jelenetek is, amikről mindenki tudja, hog... Több

2016.10.26 malnaturmix

Poénokat elvétve tartalmazó alkotás, szerintem ez a film csak egy bizonyos kor alatt humoros.

2016.06.14 Panna

Eléggé unalmas volt, százszor ellőtt poénokkal, vacak színészekkel. Nem ajánlom senkinek.

2015.01.27 Pillcsi

Olyan buta,ostoba viccekből álló,tinilányok kedvence Zac film.Egyszer megnéztem,nevettem sokat tény vicces,de csak egyszer nézhető :)

2015.10.20 J.Fatime

Nagyon tetszett,főleg Seth és Zac karaktere. A csávó felesége Rose már néha kezdett idegesíteni,ahogy megakarta mutatni,hogy ő milyen menő anyuka. Vicces volt jól szórakoztam és szerintem újból megfogom nézni hamarosan. A baba az meg egyszerűen aranyos.

2015.10.12 dubzsu

Nagyon élvezetes, megnevettető és jó kikapcsolódást ígérő vígjáték. Szerethetőek a figurák, meggyón viccesek a jelenetek, igazi jó, színvonalas mozifilm.

2015.02.01 miska1967

Tetszett a film, egyszer megnézhető de ennyi. Az előzeteseben majdnem minden jó poént lelőttek. Kicsit erőltetett volt

2016.09.22 kecsaa

Nálam abszolút 5 csillagos film, amin rengeteget lehet nevetni, igazi kikapcsolódást nyújt, remekül szórakoztat. Bár a poénok egy része más vígjátékokból már ismerős lehet, ez nem von le semmit a film értékéből.

2015.05.27 Balu

Vicces sztori, komikus színészi alakítások és a laza, flegma utóérzés engem megfogott. Nem akartak korszakalkotót alkotni, csak nevettetni amire tökéletes a film. Nem a legemlékezetesebb, de a színvonalat hozza. Ha többször nem is egyszer jót lehet rajta nevetni!

2015.08.26 csongi888

Erőltetett, izzadságszagú, ripacskodás, ami tele van obszcenitással, káromkodással. Nincs a film 40 percében (eddig bírtuk a párommal) egyetlen egy mondat sem, amiben ne lenne trágár szó. Ilyen szavakkal, hogy b*zi vagy k*rva még megbarátkozom, hát Istenem...

2015.05.10 july

A fő mondanivalója tetszett a filmnek, ahogyan a rossz közhelyek gigantikus eltúlzására van kihegyezve. Periodikus, túlzó, önironikus. Élvezetes film, mögöttes tartalommal.

2018.01.04 Dius0520

Elég erőltetett film. Belenézek, ha megy a tv-ben, de nem mondanám, hogy a jó vígjátékok között szerepel nálam.