Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

New York bandái (2002)

Gangs of New York
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Vélemények: New York bandái (2002)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Norbert93   2019. 07. 12.

legújabb vélemény

Akár jó is lehetett volna...

Az előzetese minőséggel kecsegtetett és sokat ígért, ám a film dögunalom volt, gyakorlatilag 30 percben össze lehetett volna vágni a sztorit annyira sok üresjárat van benne. Pozitívumként megemlíteném a minőségi színészi játékot és az igényes korhű képi világot, de sajnos ez is kevés volt ahhoz, hogy megmentse a filmet az unalomba és érdektelenségbe fordulatástól. Úgy gondolom, hogy a filmben bőven megvolt a lehetőség, de ezzel nem a megfelelő módon éltek, ezáltal a végeredmény sokkal szegényebb lett, mint amilyen valójában lehetett volna.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Nekem kifejezetten tetszett a film. Volt egyfajta hangulata. Nem egy gyors folyású film,ez igaz, de nem az akciók, meg a nagy fordulatok miatt kell megnézni. A korszak bemutatása kifejezetten bejött. Nem csapja össze a végét, ha lassan indultunk, lassan is fejezzük be. Én ajánlani tudom :


 
Miska bácsi   2018. 05. 12.

Hiába van DiCaprio és Day-Lewis egy filmben, hiába hozzák jól a karaktereket - főleg Day-Lewis -, és hiába a korhű jelmez és berendezés. Ez a film még 90 percben is unalmas lenne, nem hogy közel kétszer annyiban.

 
TribeBubu   2015. 10. 09.

A New York bandái egy első osztályú történelmi film. Látványos, izgalmas, a színészek pedig egytől egyig kiválóak. Cameron Diazt nem kedvelem túlzottan, mint színésznőt, de ebben igazán felülmúlta magát. Daniel Day-Lewis alakítása meg egyenesen fantasztikus! Egyetlen gyengéje a filmnek, hogy nagyon hosszúra lett nyújtva, de ez a Scorsese már csak ilyen...

 
Moria99   2015. 08. 21.

Ismét itt vagyunk, egy olyan műnél aminél azt hiszem, hogy még talán maga a rendező se tudta mit akart. Erős megfogalmazás ez azonban én így éreztem. Soha többet ilyet. Nem jött be.

 
iaquino   2015. 03. 23.

A Keleti-part westernje ez a film. Kemény, de valahogy nincs meg benne az a plusz, ami kiemelkedővé tenné Scorsese filmográfiájából. Meg persze Daniel Day-Lewis mindenkit leszínészked a vászonról.

 
sharpshuta   2015. 02. 01.

Fogalmam sem volt arról, hogy az ennyire véres volt az USA történelme még az 1800-as években is. Kegyetlen, megrázó történet tökéletes képi és rendezői megvalósítással. Maga a sztori hoz hideget-meleget egyszerre, a bosszúvágy mellett megjelenik a szerelmi szál is.

 
Toncsi   2015. 12. 04.

Kár, hogy egy alapvetően jó ötletre ilyen elcsépelt történetet találtak ki. Fiú bosszút áll az apjáért, közben szerelmes lesz, bla bla bla. A dolgot még úgy-ahogy mentik a jó színészek, de belőlük sem jut túl sok, már ami az alakításokat illeti, szóval nekem eléggé csalódás volt. Kíváncsi lennék, hogy mennyi volt ebben az üzleti megfontolás - mert hát mégis csak a nagy közönségnek készült ez a film, kellett bele sok szerelem, meg bosszú, meg verekedés.

 
DarkMoss   2015. 11. 12.

Annyira nem adta át a történelmi hangulatot, inkább egy ilyen fura középkori fantáziára emlékeztetett, és azt is sajnáltam, hogy nem nagyon volt benne semmi gengszterfilmes csavar, hangulat, vagy utalás a műfaj más nagy alkotásaira. Szívesen láttam volna egy ilyen tizenkilencedik századi Keresztapát egy sima kalandtörténet helyett. Persze azért a film nem volt rossz, meg hát mégis Scorsese.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.