Egyrészt nincs új a nap alatt, túl sokat ne várjatok tőle, beállhat a többi tükrös marhaság közé. Viszont a drámai rész nagyon ott van, a színészek (a gyerekek is) tökéletesen benne vannak a szerepükben, én tényleg elhiszem, hogy megőrültek. Mondhatn... Több
A film szorongó és borzongató érzéseket kelt. Ahogy túl sokat gondolkodsz rajta, észreveheted a logikai bukfenceket. Ettől függetlenül a 2013 -as év legjobb horrorja.
Figyelembe véve az utóbbi 15 év igen gyenge horrortermését, semmi ok a panaszra. Történet van, feszültség kellőképpen fenntartva, a horrorelemek a helyükön, a színészi játék meglepően jó, a két idősík összekovácsolása pedig egyenesen remek! Nyilván nincs az általam látott top 5-ben, de igazán élvezhető film volt!
Nagyon nem tetszett, mondhatni utáltam. Rettenetesen untam elejétől a végéig az egész filmet. Pedig amikor kijött, nagyon nagy durranásnak állították be. Biztos lesz olyan, akinek nagyon fog tetszeni, de én nem tartozom közéjük. Az előzetest, amikor ... Több
Jónak indult a film aztán a közepén követhetetlen, majd ismét izgalmas. Nem a legjobb, de nem is a legrosszabb, röviden: egyszer meg lehet nézni különösebb fájdalom nélkül.
Az év legjobb horrorja. Ennyi. Folyamatosan fenn van tartva a para, és egy óriási lezárással nekem az egyik kedvencem lett.
A film viszonylag kiszámítható volt, és úgy tűnt, az egyetlen dolog, amit a rendező tud, hogy a folytonos váltásokkal összezavar, és azt hiszi, ettől már ijesztő is lesz az egész. Nekem annyira nem jött be.
A múlt és a jelen párhuzamosan fut a filmben.Ez nagyon egyedi ebben a műfajban.Még nem nagyon láttam horrorban ilyet.Pont ezért érdekes feszülséget okoz a nézőben.Horror rajongóknak kötelező.Nekem 10/7 film.
Nagyon jó horror film, az eseményeket sokszor nem lehet követni, bár én feliratosan néztem, lehet hogy azért volt nehéz egyszerre két felé figyelni :)