Ördög

Devil

2016.02.09 moov18

Éppen az imént végeztem vele, tehát eléggé friss az élmény. Rendkívül izgalmas, intenzív kis thriller ez. Rég láttam ennyire elemi, feszült alkotást. Érdekes, hogy a lényegi dolgok mind sötétben történnek, mégis mennyire átjött a hatása. A végére tel... Több

2019.01.23 Deniel

Néha megéri turkálni a régebbi évjáratok között is! Baromi jó kis film, amolyan minimalista horror. Jól megoldották, hogy 2 m2-en játszódó filmen is lehessen izgulni! :)

2017.09.12 rainman

Nyolcvan perces, egyszer nézhető szórakozás. Több lehetett volna benne, mint ami végül lett. A nagyrészt egy helyen játszódó filmek közül a Fülke jóval feszültebb és szórakoztatóbb, mint eme darab, de végül is nem unatkoztam a film alatt. Már ez is egy erény.

2021.10.27 Milan391349

Ötletes film.

2015.06.22 ElfRider

Jó film lett. Szeretem az ilyen horrorot, amiben gondolkodni, agyalni is kell. Itt ez megvan végig, így nem csak a sokkhatásokat kell feldolgozni, de végig magas figyelemmel kell követni a filmet.

2015.06.15 smith

Jó alkotás lett, nekem nagyon bejött. Jogos az imdb 6.3. Tetszett benne az egyedisége, végre valami mást kaptunk a szokásos "valakit megszáll az ördög" filmektől eltérően. Ezt a témát még lehetne egy kicsit boncolgatni, szívesen megnéznék egy folytatást, vagy más filmet ezzel az alappal.

2015.06.15 Mr. Z

Nem voltam odáig érte. Értem amit mondani akar a film de nem kötött le, szó szerint vártam, hogy mikor lesz vége. Egynek elment azért de ennyi. Inkább krimi vonalon ment a dolog mint sem horror hisz félni nem igazán lehetett tőle. Átlagosan közepes a kategóriáján belül.

2015.11.11 gihera81

alapvetően egy egyszer nézős filmnek belefér az Ördög: a történet tulajdonképpen egyáltalán nem rossz, akad benne csavar is meg minden, ami kell, inkább a megvalósítás okozhat némi csalódást.

Alacsony költségvetésű, ám annál izgalmasabb film. Nagyon jól fent tartja az ember figyelmét és pulzusát végig! Szinte biztosan megnézem még párszor! :)

2015.04.01 Cercei

Nagyon jó film, de szerintem egyáltalán nem a hagyományos értelemben vett horror. Sokkal nagyobb hangsúly van a lélektani feszültségeken, meg a szereplők közti kapcsolatokon, mint a feszültség fenntartásán, vagy a ténylegesen rémisztő jeleneteken. Ez... Több

2015.02.20 necum

Nem volt rossz film, érdekes volt találgatni, hogy vajon ki a gonosztevő. De inkább olyan krimis jellegű thriller volt, kevés volt benne a feszültség, és pláne nem nagyon volt benne semmi rémisztő, és még az ördög témával kapcsolatos spirituális vagy... Több

2023.05.11 Kiki8401

Jó film

Főleg a vége elgondolkodtató.