Hallottam jót és rosszat is az Utazókról, így a végén már fogalmam sem volt, mire számíthatok. Én azok közé tartozom, akiknek tetszett a film. Volt benne humor, dráma, sci-fi és az ötletek is jók voltak.
Sokan lehordták ezt a filmet, de nekem egy pozitív csalódás volt. Igazán élvezhető, jók a poénok, szép a megjelenítés, és akárhogy is nézzük, mind a NÉGY színész fantasztikusat alakított. PEDIG az Éhezők Viadala filmek után nem sokat vártam el Jennif... Több
Szerintem ez inkább egy romantikus film, mint scifi :) De amúgy nincs vele baj, pont ezért talán szélesebb rétegben is érdekes lehet a film. Túl sok minden nem történik benne, de azért egy esti programnak elmegy.
Érdekes! Ilyet az elmúlt 50 évben nem igazán láttunk. Nekem alapvetően tetszett! Nem lesz örök klasszikus, de aki szereti a régi klasszikus sci-fi könyvek atmoszféráját, az nem fog csalódni. Senki ne számítson végletekig pörgős akciósztorira.
Egyáltalán nem annyira rossz, mint ahogy a kritikusok állítják. Igen lett volna még sok lehetőség, kiaknázatlan történetszáll, de a film már így is elég hosszú. A látványt és a színészeket csak dicsérni tudom. Sok helyen olvastam, hogy többen támadjá... Több
"Hamarabb ébredtünk. 90 évvel hamarabb." 3,5 csillag. Nem rossz film. Látvány miatt megéri jó felbontásban, nagy képernyőn nézni. A színészek bár nem a kedvenceim, de ez nem ront sem a sztorin sem az értékelésemen. Kicsit csalódás ért és nem a kellem... Több
Érdekes film jó színészekkel, szép képi világgal, romantikus jelenetekkel és egy rakás kérdéssel, amin érdemes elgondolkodni. Egyedi ötlet, ami nekem tetszik, a befejezéssel szemben viszont vannak fenntartások, de mindenképpen érdemes megnézni, nagyon elgondolkodtató és szép az egész. Ha szereted a színészeket, az olyan romantikus filmeket, amikben szerepet kap az önfeláldozás és a másik megmentése, illetve ennek fordítottja, a magunk érdekeinek dilemmája, izgalmasnak- és nem túl nyomasztónak - találod a gondolatot, hogy, te hogy birkóznál meg a totális magány démonával, hogy helyes döntést hoznál-e, és hogy mi a helyes ebben a helyzetben egyáltalán, akkor tudom ajánlani.
Szélsőség élethelyzetet mutat be, aminek már a kitalálásához is sok munka kellett, nemhogy a megvalósításához. Látványvilágban, mondanivalóban lenyűgöző.
Sokaknak nem tetszett a film, de én odáig voltam érte, szerintem teljesen megérte az árát. Nagyon izgultam a filmen, rég volt ilyen, főleg moziban. De ízlések és pofonok. :)
Remek film, bár a történet hirtelen ér véget. A sztori magával ragadja az embert, bár sok olyan dologra is ki lehetett volna térni, ami miatt még izgalmasabbnak és érdekesebbnek tűnhetett volna az egész. Lawrence csodálatos színésznő, ebben a filmben is megmutatta, hogy mennyire is.