Elgondolkodtató sci-fi, rosszabbra számítottam, ennek ellenére elég jól eltalálták! A szerelmi szál nem is olyan erős, mint gondoltam volna, sokkal inkáb maga a lét, az élet kérdésén van a lényeg...
Nem igazán vagyok oda azokért a filmekért, amelyek már túlságosan is a jövőben játszódnak...stb. Ennek ellenére ezt a filmet azért vállaltam be mert a két főszereplő nagy kedvenceim. Nagyon jól működött ez a páros együtt, a történet is tetszett illetve izgalmas volt az elejétől a végéig.
Nagy kedvenc ez a film, mert túlmutat önmagán. Nem sci-fi, hanem sokkal inkább dráma és szerelmi történet. Nálam 90% -os.
Rengeteget gondolkodtam a film megnézése után. Látványban tetszett, nem volt benne semmi zavaró. Története pedig olyan, hogy szerintem mindenki belegondolja magát a fiú helyzetébe, hogy ő mit tett volna.
A legkevésbé sem lehet sci-finek tekinteni Morten Tyldum drámáját, hiszen a cselekmény középpontjában nem a tudományos fantasztikum áll, hanem sokkal inkább egy emberi történet, mely ugyan az űrben játszódik, de szerelem, önzés, élni akarás és önfelá... Teljes kritika
Magány, idő, döntés, szerelem. Sokan ráakasztják egy filmre hogy sci-fi pusztán azért, mert az űrben játszódik, na ez az Utazókról nem mondható el, hiába vannak hibernáló kabinok meg androidok ez színtiszta romantika. Aki csak sci-fit akar nézni ... Több
Először nem tetszett a film, de utána elkezdtem rajta agyalni. Aztán rájöttem, hogy ha már gondolkodik rajta az ember, az egy jó jel. Nem mindennapi a története.
Meglepett a film. A története egy hétköznapi sztoriról árulkodott, de miután vége lett napokig agyaltam a történésein.
Romantikus filmnek sem utolsó, pedig nem ez a fő vonala. A látványa nekem nagyon bejött, izgalmasan alakulnak benne a szálak.
Lehetett volna sokkal többet kihozni ebből a filmből, mert az alapgondolat nem volt rossz, de szerintem ez így nem az igazi. Egyszer érdemes megnézni, leginkább a történet miatt.
Nagyon élveztem a filmet. A látványvilága, a szereposztás és a színészi játék is remek volt. Szívesen megnézem majd máskor is. A vége kicsit szomorúnak tűnt, amikor kirepült az űrbe, de szerencsére vissza tudta hozni T.T Egy tavat csinálhattak volna a könnyeimből, annyira sírtam (*~▽~). A film pedig nagyon jól végződött. aw. Bárkinek tudom ajánlani ezt a filmet.٩◔‿◔۶