63% 66 szavazat
Pokoljárás

Pokoljárás

Calvaire
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Laurent Lucas
Jackie Berroyer
Jackie Berroyer

FILMINFÓ

Marc, egy utazó előadóművész éppen hazafelé tart karácsonyra, amikor furgonja tönkremegy egy kisváros közepén, amelyet furcsa alakok laknak.

(KZs)

Rendező: Fabrice Du Welz
Forgatókönyvíró: Romain Protat, Fabrice Du Welz
Ország: Franciaország, Luxemburg, Belgium
Premier (HU): 2007.08.30.
 
2023.07.29 BÉLA Nézhetetlen

legújabb vélemény

Hát ez egy borzadály!

Ekorra sz*rságot már régen nem láttunk, nagyon messzire kerüld el ezt a filmet! Mindenesetre én szóltam!!!

0
 
A Pokol bugyra

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mert a Pokol bennünk van, ugye? Vagy nem értesz vele egyet? Na, nézzünk csak utána! Fabrice Du Welz, Romain Protat és Benoit Debie filmje. Mi a felállás? Marc Stevens (Laurent Lucas) előadóművész, aki azzal keresi a kenyerét, hogy kissé ironikus... Teljes kritika

8
1
 
2014.10.02 RókaÚr

Egy "kellemes" meglepetés, ha lehet ezt mondani erről a filmről. Nagyon hátborzongató, elképesztően rideg kompozíció. Csak azt sajnálom, hogy eddig nem hallottam róla. Nem az a fajta, agyatlan horror, amitől nem igazán kapsz semmilyen élményt. Ez a film még órákkal is ott dolgozik benned.

1
 
2021.10.07 Zsolt Zsolt

A filmet én átlagosnak tekinteném, vannak jó részek, de egy biztos, az erős túlzás. Szinte majdnem elhitte a tulajnak, szerintem rögtön miért nem tűnt fel neki, hogy ha egy fogadóban évek óta régen nem jártak, ott furcsa dolgok is történhettek?

0
 
2014.10.08 cosmik

Van egy erős hangulata, van egy jó sztorija, csak szerintem a színészek nagyon elbaltázták az egészet. Picit mintha túljátszanák az egészet, és ettől nem igazán lesz átélhető. Máskülönben nagyon is ajánlom megnézésre a filmet.

0

A film összbevétele 2 623 dollár volt (imdb.com).

#1