Valóban megdöbbentett, hogy ehhez hasonló sztorit ilyen jól el lehet adni. Még az én nehéz ízlésemnek is. Erre azt lehet mondani, hogy kihagyhatatlan, mert egy csodálatos élménytől fosztod meg magad, ha bele se nézel. Szerintem igazán szórakoztató.
Érdekes film volt, bár a vége némiképp kiszámítható volt. Vannak benne nagyon maradandó jelenetek, amik kultikussá váltak.
Túl hosszú, vontatott film. Azt hittem, a végén legalább történik valami érdekes, de nem így lett. Jack Nicholson tényleg nagyon jó benne, de ettől többet vártam. Alig történik valami érdekes több mint két óra alatt, a zene borzasztó, Nicholson fején... Több
Parádés játék, vontatott történet, idegesítő zene... A műfajában jó, de sajnos én nem szeretem a horrorfilmeket, szóval egy kicsit untam. Nem lesz ebből sem kedvenc.
Stephen King nagyon tud játszani a nézővel. Nem mondom, hogy ez a legjobb tőle, de az biztos, hogy a legemlékezetesebb, amit nagyrészt Jack Nicholsonnak köszönhet.
Eddig a lehető legpontosabban elkészített King adaptáció, amit valaha láttam. Hibátlan színészi játék, és még kiválóbb történetmegvalósítás jellemzi. Imádtam borzongni rajta.
Ritka de mégis nagyon jó film. A könyvet nem olvastam de nagyon fontolom. Stephen King alkotásai közűl tényleg ez a legjobb amit filmre vittek. Bár nem tudom a könyv milyen de ez a film szuper. Jack Nicholson legjobb alakítása.
Sokakkal ellentétben nekem roppant nagy csalódás volt ez a film, akárcsak anno az írónak, Stephen Kingnek. Aki előbb olvasta a könyvet, az pontosan tudja, miről beszélek. A film rendkívül felületesen és felgyorsítva mutatja be Jack Torrence és család... Több
Semmiképpen nem mondanám horrornak. Mégis nagyon jó izgalmas és feszült. Mindenkinek kötelezővé tenném. Hihetetlen jó alakítások. Jack Nicholson csodás színész.
A Shining életem egyik legnagyobb filmes csalódása volt. Még úgy is, hogy tudom, hogy egy nagyon precíz és műfajmeghatározó film. A könyvet hamarabb olvastam és rögtön utána megnéztem a filmet, éppen ezért sokkal jobban láttam a hibáit. A főszereplő ... Több