Rossz tanár

Rossz tanár

Bad Teacher

A Rossz tanár (2011) a MAFAB nézői visszajelzései szerint megosztó, egyszerű romantikus vígjáték, amelyet főként Cameron Diaz harsány, a karakterhez illő alakítása tart életben. A film a MAFAB.hu közösségétől 80 értékelés alapján 65%-os tetszésindexet kapott, ami többnyire pozitív eredménynek számít. A vélemények több vicces helyzetet és pikáns, bohózatszerű rivalizálást emelnek ki, ugyanakkor sokaknak a sablonos történet, az egyenetlen poénok és Justin Timberlake játéka kevésbé működött. Jake Kasdan filmjében Diaz mellett Jason Segel és Timberlake is fontos szerepet kap. Elizabeth Halsey középiskolai tanárként az új helyettes tanár figyelméért kezd versengeni egy kolléganővel, miközben a saját anyagi céljai is hajtják. Jelenleg az HBO Max kínálatában érhető el.

Hirdetés

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) igazán szemrevaló, de középiskolai tanárnak pocsék, nem mellesleg a legújabb hírek szerint újra facér. Nem is telik bele sok idő, máris kiszemel magának valakit, aki nem más, mint Scott (Justin Timberlake), az új helyettes tanár. A helyzet azonban nem… Több

Premier (HU): 2011.08.18. | HBO Max (2025.07.10.)

2025.04.06 Tomipapi

Pont azt kaptam, amire vártam. Imádom ezeket a "mentsük meg a földet" stílusú filmeket, mert a humor a legnehezebb pillanatokon is átsegít. Amúgy a film a végére váratlan fordulatot vesz, de egy olyan filmben, ahol Cameron Diaz a főszereplő, szinte minden lehetséges. Nem elvesztegetett idő, amit a filmre szántam.

2017.12.21 Artemisia

Határeset a film, sablonos, kicsit bugyuta de azért tűrhető vígjáték. Cameron Diaz karaktere jó pár vicces helyzetet generál,Justin Timbarlake alakítása pedig valahol a közepes és a rossz között egyensúlyozik.

2017.04.10 indingo

Justin Timberlakehez nem illett a karakter, sokkal tökösebb annál. Maga a sztori szerintem tök béna és még egy viccre sem emlékszem belőle.Unalmas volt.

2023.07.05 JRD

A semmi különös film

Se igazi sztori, se érdekesség, se színészi játék. Semmi. Amolyan „kár volt a szalagot pazarolni rá” másfél óra. Igazából úgy érzem, hogy erre a filmre kár akár egyetlen szór is pazarolni. Ha még az a kategória lenne, ami átlagos, de legalább kikapcs... Több

Nagyon szép bevételt hozott a film, összesen 216,2 millió dollárt.Szerző: LionelMessi10