Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
rainman   2017. 09. 30.

legújabb vélemény

A közhely és a giccs határán egyensúlyozó sportdráma. A „mindent elérhetünk, csak igazán, kitartóan akarni kell” örökbecsű gondolatra épül a cselekmény, helyenként szórakoztatóan, helyenként egyszerűen. Mind sportként, mind drámaként kevésbé értékes film szerintem, mint amennyire kultstátusznak örvend az USA-ban. Egyszer nézhető, de találni sokkal jobb hasonló témájú filmeket.

 
fcbnandi   2017. 03. 28.

akárki akármit mond... ez a film a legjobb "amerikai focis film" a világon... azért tettem idézőjelbe, mert egy srácnak az álmaiért való küzdéséről szól..nagyon erősen motiváló hatósa van a filmnek és nagyon megható.... megmutatja a film, hogy minden álmunkat valóra tudjuk váltani, csak akarni kell és tenni kell érte.. Ez a "kis" srác nem adta fel az álmait, küzdött érte és elérte végül. rendesen megsiratott a film :)


 
jazzy   2016. 10. 17.

Az álmainkat követni nem egy rossz dolog életünkben, végig figyeltem mi történik a szóbanforgó kissráccal. Szerintem tök értelmes film, mindenkinek ajánlom.

 
Cercei   2014. 11. 12.

Azt hittem valami csúcsszuper fejlődéssztorit láthatok majd, ehelyett egy tök középszerű amcsi kliségyűjteményt kaptam, hogy ne adjuk fel soha, semmilyen körülmények közt. Uncsi volt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.