Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Szilárd Lakatos   2020. 01. 25.

legújabb vélemény

zseniális film

Sziasztok aki még nem látta a filmet érdemes megnéznie ..Igy is történt...RUDY RUETTIGER aki kis fiu korában .Mefogadja ,hogy ö futball star lessz.Minden követ megmozgat,hogy igy is legyen.A történet még a gimnázium falai mögöt játzodik az elején. Ahogy menne fösulira nem mehet mert nincs jó képesége a tanulásban.Igy dolgozni kezd.De valahogy egy fösulira felveszik ,hogy bekerüljön Notre-Dome csapatába.Nehezen idul neki minden ...megéri küzdeni ...és elér végsö céljához ....A f ilmet mindekinek ajánlom. Drámai részek tökéletesen el van találva..10** össz, 10**

 
rainman   2017. 09. 30.

A közhely és a giccs határán egyensúlyozó sportdráma. A „mindent elérhetünk, csak igazán, kitartóan akarni kell” örökbecsű gondolatra épül a cselekmény, helyenként szórakoztatóan, helyenként egyszerűen. Mind sportként, mind drámaként kevésbé értékes ... több»


 
fcbnandi   2017. 03. 28.

akárki akármit mond... ez a film a legjobb "amerikai focis film" a világon... azért tettem idézőjelbe, mert egy srácnak az álmaiért való küzdéséről szól..nagyon erősen motiváló hatósa van a filmnek és nagyon megható.... megmutatja a film, hogy minden... több»

 
jazzy   2016. 10. 17.

Az álmainkat követni nem egy rossz dolog életünkben, végig figyeltem mi történik a szóbanforgó kissráccal. Szerintem tök értelmes film, mindenkinek ajánlom.

 
Cercei   2014. 11. 12.

Azt hittem valami csúcsszuper fejlődéssztorit láthatok majd, ehelyett egy tök középszerű amcsi kliségyűjteményt kaptam, hogy ne adjuk fel soha, semmilyen körülmények közt. Uncsi volt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.