Vihar előtt

Serenity

2019.02.03 Timcsi

Szerintem egy kifejezetten jó film. Érdekes a története, nem hétköznapi, nem egy elcsépelt témával a középpontban.

2019.04.23 petraszab

Mást ad, mint amit vár tőle az ember. De baj ez? Sokkal komolyabb történet, mint az elsőre tűnik. Remek film.

2019.06.04 Bizsu82

Kicsit sablonfilm. De azért egyszeri nézésre élvezhető volt, laza kikapcsolódást nyújtott. Nem mondanám egy tipikus thrillernek, mert ahhoz elég lagymatag.

2024.09.02 Schumy1

Megmondom őszintén, hogy nem erre számítottam. A misztikus filmek iránt se rajongok, így jár, aki nem olvas utána, de sosem szoktam. Hiába a nevek, még jó is lett volna, de a vége felé már badarságnak véltem.

2022.11.20 m.kaladze

A film eleje ígéretesnek tűnt, de később átment amolyan Mátrixba és PC játékba. Utálom azokat a filmeket, ahol valami játszódik és később kiderül, hogy csak álom, illetve fantázia az egész. Rendesen fel is bosszantott, ezért is adok olyan értékelést, amilyet szerintem meg is érdemel.

2020.01.11 iq.csabi

Azért adtam 4 csillagot a filmre, mert semmiképpen nem átlagos. Egy picit azért jobb, és többet adott, mint gondoltam volna. Nagyon érdekes történet, az előzetes alapján abszolút nem erre számította. Kissé lassú, és a vége is elég különleges.

2019.07.19 Attila Herke Nézhetetlen

Én még ilyen kritikán aluli filmet nem láttam. Botrányosan rossz, azért néztem végig, mert ilyet én még nem láttam, kíváncsi voltam, meddig fokozódik. Ilyet nem szabadna bemutatni.

2019.02.20 kozse48

A film eleje korrekt. A közepétől viszont egy ócska, primitív fikcióba süllyed, sekélyes, érthetetlen, erőltetett történettel. A vége pedig egy marhaság, részben giccs, de ez a legkisebb baj. Szégyen az amerikai filmgyártásra, hogy ilyen filmekkel te... Több

2023.09.09 tangatamanu

Zseniális alkotás. Mintha Márquez írta volna.

2021.01.27 panel4

Elég gyenge alkotás lett ez. Jól építkezik a történet az elején, bár helyenként erőltetett, aztán képbe kerül egy misztikus szál, amitől többet vártam, mint amit kihoztak belőle. Számomra C-kategóriás film A-kategóriás színészekkel.

2022.06.29 Tajti Zsuzsanna

Ha tudtam volna...

Ha tudtam volna, hogy ez egy neo-noir triller, akkor meg se nézem. Az eleje, a közepe és a vége mintha három forgatókönyvből lenne összerakva. Magával ragdó, izgalmas film egy család tragédiájáról, amelyből elméletileg van kiút. Matthew McConaughey alakítása zseniális.

2019.02.19 Missy326

Egyszer nézhető

A trailer alapján jobb filmre számítottam. Nem szeretek filmet félbehagyni, csak emiatt néztem meg. Egyszer nézhető.

2019.01.26 Jackob

Azt hiszem, nem mondok vele újat, ha azt állítom, ez nem csak nekem, de sokaknak nagy csalódás lesz. Egyszerűen arcpirítóan blöff ez a film, annak ellenére, hogy elképesztően hatalmas potenciál van az egész koncepcióban. Mit is mondhatnék...inkább s... Több

2019.01.27 MattesBarca

Szegény Matthew McConaughey az Oscarja óta nem igazán találja a helyét. Ezt a filmet konkrétan nem is értem, miért vállalta ő és Hathaway, bár biztos a forgatókönyv jobban nézett ki, mint a végeredmény. A Vihar előtt egy olyna film, aminek fogalma si... Több