Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
13
Vélemények
30
Képek
5
Videók

Filmkritika: Vihar előtt (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Vihar előtt egy elsőre gyatra, összedobott, felületes trópusi ponyva-krimi misztikus elemekkel, amely fő csavaramagyarázat lehet ugyan az eseményekre, de komoly logikai kérdéseket vet fel. Ha azonban könnyed kikapcsolódásként és bűnös élvezetként tekintünk rá, akkor a színészek lelketlen játéka ellenére is szórakoztató lehet; sőt, különcsége is értelmet nyerhet, bár egyéb gyengeségeire véletlenül sem szolgál mentségként. több»
 
Spoiler nélküli kritikát írni a Vihar előttről nem egyszerű feladat, lévén a filmben kritizálandó dolgok nagy részét pont a fordulatai jelentik. több»
 
Egyszerűen a mozi minden jelenetéről süt, hogy zs-kategóriás, mindezt pedig hogy egy pillanatra se felejtsük el mind a film operatőre, mind pedig a zeneszerzője nem átallottak számunkra végig hangsúlyozni. Egyszerűen egy borzasztóan felvett, rosszul megvágott, nézhetetlen fércmunka lett Steven Knight filmje, amelyet nemhogy legyártani, de már otthon a matiné közben végigszenvedni is bűn. több»
 
Nehéz bármit útravalóként megfogalmaznom, Knight művében éppúgy benne van egy vaskos csalódással kikövezett „soha többet”, mint a jelenleg bennem is végbemenő, felívelő ízlelgetés. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.