Shrek

Shrek

2018.04.05 Jeanny

Ez az a mese, amit senkinek nem kell bemutatni. Sokadszorra is megnevettet, szórakoztat. A szarkazmus fellegvára, a gusztus határainak veszekedése... Biztosítok mindenkit, hogy nem csak a nosztalgiafaktor adatja velem az öt csillagot. :)

2019.01.02 MissFortune

Egyszerűen fenomenális! Szerintem vagy harmincszor tuti láttam:)

2015.03.01 orlandooo

"Ott vagyunk már?... Ott vagyunk már?..." Kedvenc mesém.:) Annyira szeretem valahányszor megnézem élvezettel tölt el.:) Humoros, szórakoztató, az egyik legjobb animációs film, amit láttam.

2015.04.30 house354

Egy nagyszerű családi mesefilm. Mindenkinek ajánlani tudom, bármely korosztály, élvezheti ezt a filmet. Szép történet, jól megalkotott karakterek. És szerencsére nem csak egy része van.

2019.01.13 Let it happen

Sok vicces jelenet és beszólás van benne, ami miatt a felnőtteknek is garantáltan tetszik ez a rajzfilm! És nagyon kedves karakterek vannak benne! A szinkronhangok is tökéletesen el lettek találva! A történet pedig nem annyira szokásos! Nekem az tetszik a legjobban, hogy ebben a mesében sok másik rajzfilm figura is megjelenik!

2016.03.03 Elizabeth

Elrabolta a szívem a zöld ogre, akárcsak a királylányt a toronyból. De szamáron nagyon sokat lehet nevetni egyszerűen verhetetlen.

2018.08.31 Barnabii44

Jó gyereknek vagy felnőtnek is.

2015.12.01 tomvétsz

A Shrek az egyik legaranyosabb családi film, amit valaha láttam a moziban a gyerekekkel. Nem is csak azért, mert szerethető, hanem mert tényleg több szinten működik: élvezheti apa, anya és a gyerek is. A humora pont úgy lett eltalálva, hogy nem bántó... Több

2015.11.30 ZsozS

A beszélő szamár és a nagy, félelmetes zöld Ogre felejthetetlen párosa. Tegyük hozzá, hogy szerintem ez a legjobb rész az összes közül. A folytatások elmaradtak ettől. Ez valami új volt és szokatlan, és talán ezért is marad az egyik kedvenc.

2015.04.27 MutantNinjaPony

Unhatatlan! Vicces és aranyos is. Amikor megjelent újdonságnak számított és ez is beleszámított abba, hogy akkoriban mennyire imádtam!

2015.01.28 Timcsa

Nagyon szereti az egész család!Újra és újra megnézzük!Megunhatatlan kategória!Vicces és érzelmes!

2015.03.31 tbandi1989

Minden idők egyik legjobb animációs vígjátéka. A zenék meg tökéletesen passzolnak hozzá. Nem tudok hasonló animációs mesét mondani, hibátlan!

2015.02.09 kamivagyok

A kedvenc mesénk a családdal. Aranyos, kedves, nem bugyuta és idióta. Az animáció minőségére és a humorra sem lehet panasz, igazán szórakoztató film!

2015.02.10 Geezaa911

Alap! Vicces, látványos, szórakoztató és érdekes, ahogy a sok mesehőst egy kalap alá hozták össze. Nálam 5/5.