Shrek a vége, fuss el véle

Shrek Forever After

2020.09.18 HannaK

Amikor először láttam az első széria előzetesét nem gondoltam volna hogy ilyen sok rész fog még készülni belőle. Ráadásul ilyen jó rész. Ez is egy kalandos és izgalmas történet, sok helyes poénnal.

2016.02.14 Megamovie

Végre itt a széria befejező része és itt már van is értelme a sztoriról beszélni nem úgy mint a másik kettőnél.A történet szerint Shrek az újdonsült családapa rájön hogy gyereket nevelni nem is olyan egyszerű és sokszor ábrándozik arról bárcsak vissz... Több

2015.07.23 london2012

Hát szerintem az ezt megelőző részek erősebbek voltak mint ez de ezt leszámítva szórakoztató kikapcsolódást nyújthat ez az animációs mese az egész család számára.

2018.03.25 NRD

Na ezt a filmet már tényleg nem értem, miért kellett megcsinálni! Nagyon lapos lett! Teljesen elkanyarodott attól, ami miatt szerettük a jó kis Shrek meséket!

2016.07.29 Homer

Hát ez az a shrek rész az ami kár volt elékszíteni. Egy két jó karakter van benne, de ettől még szinte nézhetetlen, mert allig van benne humor, vicc. Egyszernézős mese, de az is csak a régi mese emlékéért, nosztalgia miatt. Az animáció persze szép de ez kevés egy filmnél.

2015.11.11 gihera81

Fel-felcsillan azért az, amiért eredetileg megszerettük Shreket, vannak nagyon vicces pillanatok, de ne legyenek nagy elvárásaink. Aranyos kis mese, ami próbál visszanyúlni az eredetihez, megvan benne továbbra is a kötelező erkölcsi tartalom, igazán szép lett az animáció is, szóval azért rendben van ez, még ha nem is kiemelkedő.

2016.02.13 dóri

Talán túlzás volt még egy negyedik részt is forgatni az ikonikus történetből, és megelégedhettek volna három résszel. De elkészült és így is jobb lett, mint arra számítani lehetett.

2016.01.31 Cirmici

Bár elég régi, de nemrég néztem meg a Tvben. Nekem minden része tetszett, ezért nem értem, hogy ez a része hogyan maradt figyelmen kívül nálam. Nagyon jó rész volt.

2015.11.30 laura2694

na ezt nem kellett volna. rettenetesen gyengére sikerült, kár volt egyszer is megnézni. Tipikusan az az eset, amikor már hiába húzzák a sztorit, és lesz belőle egy nézhetetlen gyenge semmi

2018.05.24 lengerildiko98

Nagyon jóóó az összes részét imádtam.

2015.11.29 Hangus

Hat ez lett a leggyengébb rész.Még amikor először láttam akkor tetszett is a szamár meg csizmás kandúr,de itt már kicsit unalmas volt,nem mutatott újat a történet se.

2014.10.03 RókaÚr

Szeretjük Shreket, a szamarat és többieket annyira, hogy talán még azt is elnézzük, hogy ez a film most nem sikerült annyira jól. Nyilvánvaló volt, hogy nem fog az első rész nyomába érni, de őszintén megmondva szerintem ez a leggyengébb az összes közül. Jó, hogy nem erőltették a további folytatások gyártását.

2015.01.26 Ata

Nem volt már olyan magas színvonalú, mert az előző részek, de ettől függetlenül megnézhető

2015.09.29 Lowcash

Annyira hollywoodi hozzáállás ez, még az utolsó bőrt is lehúzzák szegény Shrekről. Ez a film sajnos már a közepes színvonalat sem képes megütni, nagyon erőltetett, és még a legjobb pillanataiban is csak egy kicsit vicces, és alig szórakoztató. Ideje volt már leállni a Shrek filmek gyártásával.