A kém

Spy

2015.10.30 [email protected]

A mozi előadást végig röhögtem mert egy fergetegesen jó pörgős cselekményes vígjáték. Minden percben történt valami nem hagyott unatkozni. A színészek összeválogatása is találó.

2016.06.13 adamkatka

Melissa Mccarthy ezúttal is remek szórakozást ígér, nagyon szeretem a humorát,a mimikáját, az egész előadásmódját. Felejthetetlen vígjáték sok humorral és aranyos megnyilvánulással.

2015.08.12 Rikudou6

Teljesen oda voltam ezért a filmért vagy inkább vagyok . Pörgős akcióval tarkított tömör szórakozás. Pontosan ezt várom egy filmtől, hogy bármikor is üljek, le elé elszórakoztasson. Ez megtette.

2016.02.11 Rayman102

Nem tudom miért, talán nem volt olyan hangulatom, de nekem annyira nem tetszett. Lehet viccesebbet vártam nem tudom. Egyszer mindenképpen ajánlom a megnézését.

2015.06.19 Lord British

A poénok már ezerszer lerágott csontok, mégis ugyanolyat ütnek mint régen. Végig pörög, üresjárat nincs, nem kegyelmez a rekeszizmoknak sem a film. Külön jó pont szeretett fővárosunk látványa, illetve a végén a Balatonos hülyeség.

2016.04.27 mrfaktor

Nagyon jó kis akció-vígjáték, amire többen fogadtak volna, hogy elszúrják a készítők, de nem. Külön öröm, hogy nálunk forgatták, és hogy Budapest most valóban önmagát alakította, és nem is akárhogy. Azt hiszem mindnyájan büszkék lehetünk.

2017.02.17 Acropolis

Szokványos, átlagos akciófilm, egyszer nézhető kategória. Jason Stathamtől körülbelül ezt vártam. Semmi extra középkategóriás film néhány jó poénnal.

2017.05.17 miklosvaridori

Nagyon karakteres, vicces, jó filmnek tartom, tele van klassz jelenettel, egyszerűen nem lehet unatkozni rajta, minden pillanata nevetésre késztet. Imádtam a főhősnőt!

2015.07.27 Fildi

Végig lekötött a film. Nagyon jópoénok voltak benne, szakadtam a röhögéstől. A szereplő válogatás találó és tetszett hogy nem sablon színészekkel teli, minden szereplő egy-egy igazi karakter.

2015.06.30 Prücsök

Nagyon nagy film. Van benne akció, izgalom, kiváló humor, minden ami egy jó filmhez kell. A forgatókönyv, a rendezés nagyon jó. A színészekre se lehet panasz, Jason Statham itt is bizonyított. Ajánlom!

2019.02.15 vyctoria79

Hajrá csajok

Én imádom ezt a filmet, a 'Női szervek'-kel egyetemben. Lehet fanyalogni a stílusán vagy a szókimondó szövegén, de ezek az emberek inkább tájékozódjanak a film előtt, hogy mire lehet számítani. Melissa McCarthy a kemény csaj szerepében (akinek helyt kell állnia a férfiak uralta világban) most is remekel. Leginkább azok fogják értékelni a filmet akik szintén ilyen belevaló csajok, vagy közelről ismernek egy ilyet. ;)

2016.09.28 Zoe091

Ezen nevettem annyit, a kedvenc színészeimet rakták össze. Jó lenne belőle egy második rész is. Az akció jeleneteket megcsinálhatták volna egy kicsit jobban is, hogy látványosabb legyen, de ettől eltekintve kedvenc.

2015.11.02 sztankobazsi

Moziban láttam és egyáltalán nem bántam meg. Végig szakadtam a röhögéstől, bár Jason Statham nekem kicsit sok volt. Statham keményebb Norrisnál: annyi chipet kiszartam computer lehetnék. Szép a zakód; én szabtam baszki, és sorolhatnánk még az efféle ... Több

2015.08.13 fagitta

Pörgős, vicces, de némely poén erőltetett és már inkább fárasztó. Az alpári beszólásokat kihagyhatták volna mert ezzel csak leviszik a színvonalát. Jude Law t csípem benne.