A Birodalom visszavág

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

2016.02.14 RockeerFerii

Hihetetlen film, rendesen megvan csinálva, és nem egy zöld háttérrel készült, így visszaadja azt az igazi filmes hatást.

2018.08.31 Barnabii44

Jó rész.

2015.01.28 Timcsa

Nem szeretem ezeket a típusú filmeket,de a kisfiam épp ezt a korszakát éli és így ha nem akarom is ,végignézem !Kategóriájában remek filmek!

2015.02.15 laszlototh

Remek vizuális élmény, jó történetvezetés, a legjobb Star Wars film! Sci-fi filmek egyik legjobb darabja!

2016.02.27 lakilúk

A film sok szempontból jobb mint az ez előző rész (Új remény - 1980), vizuálisan sokkal stimulálóbb, művészibb és sokkal többet ad a részletekre. Irvin Kershner élénk fantáziája a filmet mélyebb dimenziókba viszi, érettebb, filozofikusabb mélységet adva a történetnek.

2015.03.22 Unique

A kedvenc részem, talán, mert a legsötétebb és a sötét oldal mindig közel állt hozzám, a rejtélyeivel. Azon kevés folytatás közé tartozik amik jobbak voltak az első résznél.

2015.03.09 nemethgergo31

Remek a látványa, izgalmas és eredeti ötleten alapszik, egész egyszerűen nem lehet nem szeretni. Persze látványra már megkopott egy kicsit, de ettől azért könnyen el lehet tekinteni.

2015.02.28 csokiii

Mindegyik részét nagyon szeretem, de talán ez a kedvencem (bár nehéz választani...) A látvány lenyűgöző, a történet eredetei és nagyin izgalmas.

2015.01.25 Borka

A kedvenc Star Wars filmem. Minden reménytelennek tűnik a végén, hogy teljes legyen a katarzis az utolsó részben. Tele van zseniális pillanatokkal, örök kedvenc.

2015.02.13 tothtamas

Nagyon jó akciójelenetekkel megkomponált mestermű! Időt álló klasszikus Lucas Boszorkánykonyhájából.

2015.01.23 Maddy

Nagyon jó film, le a kalappal a látványért felelős részleg előtt. Csúcs ! Nekem nagyon tetszett! :)

2017.02.24 borii

Imádom, és már rengetegszer megnéztem. Maga a történet mindig tartogat megelepetéseket

2015.03.31 Bruno

Bár összekötné a sorozat tagjait, de jobb, mint a 2 kettő együttvéve! Igazi klasszikus, minden idők egyik legjobb sci-fije, ha nem... Remek sztori, a korhoz képest nagyszerű látvánnyal és kivitelezéssel.

2015.02.23 FEZS

Nagyon szeretem az egész sorozatot, remek a látványa, izgalmas és eredeti ötleten alapszik.