Hihetetlen film, rendesen megvan csinálva, és nem egy zöld háttérrel készült, így visszaadja azt az igazi filmes hatást.
Nem szeretem ezeket a típusú filmeket,de a kisfiam épp ezt a korszakát éli és így ha nem akarom is ,végignézem !Kategóriájában remek filmek!
Remek vizuális élmény, jó történetvezetés, a legjobb Star Wars film! Sci-fi filmek egyik legjobb darabja!
A film sok szempontból jobb mint az ez előző rész (Új remény - 1980), vizuálisan sokkal stimulálóbb, művészibb és sokkal többet ad a részletekre. Irvin Kershner élénk fantáziája a filmet mélyebb dimenziókba viszi, érettebb, filozofikusabb mélységet adva a történetnek.
A kedvenc részem, talán, mert a legsötétebb és a sötét oldal mindig közel állt hozzám, a rejtélyeivel. Azon kevés folytatás közé tartozik amik jobbak voltak az első résznél.
Mindegyik részét nagyon szeretem, de talán ez a kedvencem (bár nehéz választani...) A látvány lenyűgöző, a történet eredetei és nagyin izgalmas.
A kedvenc Star Wars filmem. Minden reménytelennek tűnik a végén, hogy teljes legyen a katarzis az utolsó részben. Tele van zseniális pillanatokkal, örök kedvenc.
Nagyon jó akciójelenetekkel megkomponált mestermű! Időt álló klasszikus Lucas Boszorkánykonyhájából.
Bár összekötné a sorozat tagjait, de jobb, mint a 2 kettő együttvéve! Igazi klasszikus, minden idők egyik legjobb sci-fije, ha nem... Remek sztori, a korhoz képest nagyszerű látvánnyal és kivitelezéssel.