A Birodalom visszavág

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

2025.01.15 Dinwiddie

Gyerekkorom legnagyobb filmje ez a trilógia, talán több százszor is megnéztem.

2015.10.11 Siriusalias

Az eddig elkészült sorozatból az én véleményemben a legjobb, benne a klasszikus mondattal, amitől viszketni tudok amikor rosszul idézik. A filmben sosem hangzik el úgy hogy Luke, én vagyok az apád! Vader azt mondja: Nem, én vagyok az apád! Na de nem ... Több

2016.02.10 Svastitsd

Ez a legjobb aStar Wars epizód. Itt ismerjük meg Darth Vadert és az erővel is csak itt ismerledünk meg igazán hiszen a 4. részben csak homályos utalások vannak az erő létezéséről.

2016.02.02 pqrs

Mélyebb, sötétebb, néha még izgalmasabb is az előző résznél. A széria egyik legjobb darabja, legendás jelenetekkel és minden idők legjobb filmes fordulatával. "Luke, én vagyok az apád...." Azt hiszem, még harminc év távlatból is libabőrős leszek ettől...

2015.12.12 vinetty93

Tele van izgalommal és pörgéssel a film. Magával ragad a film és a fordulatokkal el se akar engedni. Szerintem egyik legjobb film. Egyik nagyon nagy kedvenc filmem, alakítás szempontjából és látványból is.

2015.09.12 Meeroz21

Így kell ezt. Pontosan így kell elszúrni egy egész jó film koncepciót. Totálisan el lett szúrva szerintem. Nagyon jó lett volna az alap felállás azonban valahogy nem úgy jött ki a lépés semmire, mint ahogy tervezve volt. Röviden: Láttam már jobbat is és soha többet hasonlót!

2015.05.30 zoll-e89

Ez ismét csak jó film volt hasonlóan az előző IV-es részhez és a VI.-oshoz is. Természetesen itt sem kell várni hihetetlen effektekkel tűzdelt filmet viszont mindenért kárpótol a történet és a szereplők.

2016.02.09 Dniel

Eszméletlen szuper film és aki még nem látta annak mindenképpen meg kell néznie. A napokban néztem újra és még mindíg ugyan olyan érvezettel néztem mint elsőre!

2015.11.04 prof.zoltan

Ahogy az első rész, úgy ez is egy mestermű! Talán az összes közül a legjobb! Kötelező mindenkinek legalább egyszer megnéznie legalább az eredeti trilógiát, mert kihagyhatatlan darabok!

2016.04.21 DrPepper11111

Az eredeti trilógia legjobb darabja, szerintem senkinek sem kell bemutatni. Örök klasszikus.

2015.11.30 laura2694

valamiért ez a rész nem tudta hozni teljesen azt a színvonalat, amit az előző már megalapozott. Talán abban keresendő a hiba, h más rendezte, ki tudja. lényeg, h enkem ez a rész inkább csak kitöltő 6.hoz.

2015.04.30 house354

Az eredeti Star Wars trilogia szerintem második legjobb része a IV. után. Bár ebből a részből hiányoltam a halálcsillagot bármely formátumban. De a csillagrombolók is ütöttek.

2015.04.24 gaboca1981

Ezt a részt tartom személy szerint a legjobban sikerült Star Wars filmnek, nagyon jó az atmoszférája olyan darkos meg minden 10/10 egyben a Star Wars és a sci-fi filmek csúcspontja is.

2015.10.28 domi1229

Nekem az összes Star Wars rész közül ez tetszett a legjobban, a Hoyt bolygón való harcok és a lépegetők miatt ez volt számomra az az igazi Star Wars film. Már már sajnáltam a birodalmat hogy ilyen hülyék a lázadókhoz képest :D