Eme film most nem jött be, nem ütötte meg az én ízlésemet. Azt nem mondom, hogy teljes katasztrófa lett, mert nem, de nekem ez most valahogy nem adta az érzést át. Ez most sajnos negatív lesz.
Ennél a résznél se kell csalódnia a már előzőleg megszokott filmhez képest. Csodás világa van Lucasnak és azt leszámítva, hogy mai mértékkel mérve milyen a grafika bárkinek ajánlom.
A filmbe az tetszik, hogy az elején már kezdődik a harc és.Folyamatosan fent tartja az ember érdeklődését.A szereplők szépen fejlődnek a látvány sokkal keményebb.És persze Yoda bemutatkozása hatalmas benne.
Hát a magyar címet ismét sikerült telibe találni, inkább nem is minősíteném. Akik ezeket kitalálják... undorító. Na mindegy, a film valódi címe: Két világ. Semmi köze a Star Wars-hoz. Ami a legjobban meglepett, az a látványvilág. A digitális trükkök... Több
Egy olyan világot kaptunk George Lucas-tól amit a mai napig nem tudott megunni a közönség. Hisz minden benne van amire vágyhatunk. Tökéletes kikapcsolódást nyújtott ez a film és annak ellenére hogy milyen rég nagyon frappánsan oldották meg a technikai részeket.
Örök kedvenc lesz ez a film amit soha nem tudok majd megunni. Lucas egy teljesen új világot teremtett nem csak a filmek terén hanem a rajongóknak is. Imádtam!
Alapmű. Kell többet mondani? Éppen úgy hozzá tartozik egy a mai világban nyitott szemmel járó ember műveltségéhez, mint az amit az iskolában tanultunk. Lucasnak itt már több pénze volt, több elismerése az előző rész elismertsége okán. A zene itt ... Több
Klasszikus! Geroge Lucas megteremtett egy komplett univerzumot, melyet aprólékosan berendezett. Zseniális.
Na ez igen! Ez a legjobb rész mind a hatból. Le tudja kötni az embert. És ez egy olyan film, amiben van látvány, de nem ez számít valójában, ha nem rengeteg váratlan fordulat és a híres mondatok. És remekül van összekomponálva.
Szörnyű film. Számomra sajnos ez a régi rész is nagyon unalmas volt. Inkább vicces nekem a régi karakterek. Az animáció persze siralmas egy ilyen régi filmnél. Sosem értettem, hogy miért rajonganak ennyien a Star Wars filmekért. sajnos.
Nem a legjobb Star Wars rész de igazi klasszikus. Jó új karaktereket vitt bele George Lucas a filmbe, és meghagyta az érdeklődést a Jedi visszatér-re.
Ez a rész annyira nem izgalmas, mint a többi, azonban a sorozat miatt ezt is meg kell nézni, hogy megértsük mi miért történik. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek.