Gyönyörű alkotás akármilyen szempontból is nézzük. A számok magukért beszélnek. A rendező fantasztikus filmet kreált és a történet valami piszkosul el van találva. Én személy szerint nagyon szerettem minden tekintetben.
Egy trilógia befejezése, amelyik azonban nyitva hagyja a történetet, csak annyira zárja le az elsőként bemutatott középső három részt, hogy könnyedén folytatni lehessen.
Szerintem remek befejezés a Star Wars trilógiának.Ezen nőttem fel,Harrison Ford remekül játsza a szerepét.És itt hangzik el az a híres mondat,amit minden ember ismer:"Luke,én vagyok az apád".Remek film,KIHAGYHATATLAN!!
Fullba nyomták a kretént az ewokokkal, túl sokat kaptunk belőlük, de amúgy a film többi része méltó az elődjeihez a vége pedig történelmi jelenet. Nincs mit mondani, mindenki ismeri úgyis.
Ezt a filmet nem tudom az egekbe magasztalni mivel nagyon nem az én szájízemnek megfelelően alakult. Annyira rossz nem volt a történet, de az, ahogy tálalták nem vette be a gyomrom.
Szuper sorozat és a harmadik rész sem rombolt a trilógia fényén semmit sem. Nagyon tetszett a megvalósítás és a színészi játék egyaránt. Nem tudom mit lehetne még erről mondani egyszerűen mestermű.
Fantasztikus része a Star Wars filmsorozatnak. Remekül lezárja ez a rész a teljes trilógiát! A végére mindenre választ kapunk és béke lesz az egész galaxisban! A színészek most is remekül játszották a szerepeiket és megint csak gratulálok a rendezőknek és kivitelezőknek! Nagy taps nekik, zseniális! :)
Egy zseniális befejezés az eredeti trilógiának.A Sithek bukása és aJedik felemelkedése.Nagyon szerettem azt a jelenetet mikor Luke-ot elárasztja a harag és egy nagyon kemény lézerkard jelenet veszi kezdetét.Az Ewokok nagyon cukik benne.Nekem nagyon tetszett ez a rész is ugyanúgy mint az első kettő.
Hihetetlen, hogy ennyire jó lett a folytatás is. A történet nem törik meg, töretlenül tör előre és szórakoztat úgy mint az előző két filmen át. Csavaros vége van ami még inkább megragadt. Szerettem nagyon és várjuk az új filmet.
A trilógia méltó része, a kornak megfelelően javuló látványvilággal, még mindig zseniális zenével. Alapmű.
Nem tetszett a film mert egyáltalán nem tudtam rajta izgulni. Nem kötött le és a legnagyobb reszben unatkoztam rajta. Egyáltalán nem tudom ajánlani! Gyenge.
Méltó lezárása volt a második trilógiának. Az ötnél nem volt jobb, de a sci-fi filmek közül ez kiemelkedő. És a vége nagyon jól megvolt csinálva kis látvánnyal fűszerezve. Persze vannak néha unalmas részek, de ennek ellenére jó lett.
Miután megnézted összeáll a kép, rájössz hogy miről szólt az előző 2 rész. Ez a sorozat remekül van felépítve ( az első 6 részig) és ez talán a legjobb rész, sok klasszikus alakítással, jelenettel.