Superman visszatér

Superman Returns

2019.05.31 Ms. Akárki

Eléggé gyengére sikeredett, pedig az előzetes alapján és persze az alapanyag miatt is sokat vártam volna a filmtől. Egyedül a színészi teljesítmény és a speciális effektek kidolgozottsága miatt érdemes végigülni.

2016.06.21 Thibo84

Singer az X-men-ek sikerei után, egy igen gyenge "rebootot" hozott össze. Csak is a jól kidolgozott effektek miatt kap két csillagot.

2018.08.21 mozinaplo

A DC már 2006-ban is értette a dolgát. Fogtak egy tehetséges filmest, aki valamiért az ő kezük alatt egy nagy rakás trágyát tudott csak összehozni. Ráadásul olyan színészek asszisztálásával mint Kevin Spacey vagy Marlon Brando.

2016.05.08 hell.l

Ez a film egy nagy csalódás számomra, akkoriban pedig nagyon vártam. A története a szokásos, ami nem baj, de a rendezés szerintem valami botrányos. Ennek a filmnek kb. semmi értelme, nem is csodálom, hogy nem lett folytatása.

2019.03.22 Vágottszemű

Nem volt valami fényes visszatérés. Eléggé gyenge lett a film, emiatt nem nagyon ajánlom a megnézését. Egyszer nézhető, de akkor is már szenvedni kell.

2016.12.13 fazekasanett92

A film egynek elment de semmi extra...másnapra már e el is felejti az ember. Tucat film, felejthető karakterekkel, jelenetekkel, befejezéssel és szereplőválogatással. Nem vesztettem volna semmit ha nem látom.

2016.03.02 tamas84

Sajnos még a viszonylag jó színészek sem igazán tudják felhúzni ezt a nem nagyon jól sikerült feldolgozást. Annak örülök, hogy nem próbálkoztak tovább, hanem rájöttek, hogy ebben a formában nem tudják továbbvinni a Supermant, és inkább hagyták, hogy ... Több

2016.10.04 zoleykrajcsi

A Superman visszatér pozitív csalódás volt számomra, mert amellett, hogy hű maradt a korábbi részekhez, újdonságokat is tudmuttani a néző számára. Egy-két apróbb hibát leszámítva, rendben van a film.

2016.07.28 feketerigous

A film nem nagyon tetszett, sokkal jobbra számítottam. Összességében azonban megkaptam amire vártam: harcjelenetek és szerelmi szál. A színészek jól alakították a karaktereiket. A rendezőnek is csak gratulálni tudok! :)

2016.07.26 Karolyka

A világ egyik legnagyobb kölcségvettéssel kreált legrosszabb képregényfeldolgozásos filmje. pedig én imádom a képregényfeldolgozások minden nemű fajtáját. De hát ez a stúdió sem lehet tökéletes. Ennél még a Smalville feldogozása is jobb volt.

2016.04.01 Vibozsofi

A film pontosan azt adta, amit vártam tőle, mesés szuperhősös történet, nagy látványvilág és jelenetek. A karakterek a helyükön vannak, jobb színészeket nem is választhattak volna. Érdemes megnézni!.

2015.02.04 kriskaa

Nagy csalódásom oka Supermanen a két kilónyi festék. Hihetetlen, hogy milyen látványos lett az, hogy kisminkelték. Szerintem ez már csúnya, amikor ennyire látszik, hogy egy férfire vakolatot pakoltak. S az a furcsa, hogy a többi szereplőnél nem látta... Több

2015.01.21 zayin

Szerintem nagyszerű a színész választás, és jól hozza Christopher-féle Superman karaktert.

2015.06.10 jazzy

Kevin Spacey telitalálat Lex Luthor szerepére. És ennyi, a filmben ennyi értékelhető volt, a többi ugyanis nagyon erőltetett, kicsit sem izgalmas, lapos bőrlehúzás egy olyan sztoriról, ami alapvetően alig-alig érdekel már bárkit. Nem mintha a Superma... Több