Ma is megállja a helyét akció film kategóriában ez az időtálló klasszikus. Méltán ismeri az egész világ és a Terminátorról mint legendáról beszélhetünk.
Időtálló klasszikus az akció filmek egyik alapja. A kategória kedvelőinek kötelező darab. A sok akciójelenet mellett igazi története van és érzelmileg is hat. Az zenéje is jó érdemes megnézni.
Először nem is gondoltam, hogy ez a film bármilyen szinten eléri azt, hogy én kedveljem. Valahogy nem tetszett a felvezetés. Azonban mégis csak megnéztem. Szerencsémre. Hisz pozitívan csalódnom kellett.
A nem régiben megjelent új Terminator rész kapcsán újranéztem az összeset és azt kell mondjam, hogy ez a rész a legjobb, a legzseniálisabb. Talán mint scifi-akció is a legjobbak között. Sajnos a folytatás már nem.
A MEGÚNHATATLAN. nem tudnám megszámolni hányszor láttam, szerintem ahányszor leadták a tvben. Ezt biztos nem kapcsolom át soha. Nem értem ezt. Hogy tudom még mindig tágra nyílt szemmel nézni az akciójeleneteket, nevetni a több mint 20 éves poénokon. Ezt odatették rendesen, de örökre.
A Terminátor sorozatból az egyik kevencem ez a rész. Tetszik hogy nem szimplán egy akciófilm, hanem van igazi története. Kalandos és érdekes, nagyon szórakoztató klasszikus!
a legjobb a terminátor sorozatból.élvezhető.tele olyan elemekkel amelyek igazán izgalmas akció jelenetek.
Nem csalódtam benne, volt olyan jó mint az első. Felfedezhető benne napjaink vívmánya. Az akkori egyik legjobb akciófilm, nagy sikert aratott. Arnold Schwarzenegger egy tökéletes robotot játszik, aki megmenti a Földet.
Minden idők egyik legjobb sci-fi akció filmje! Nem hiszem, hogy űberelni tudják majd....
Az első részhez képest izgalmasabb. Sokat javultak a látvány és technikai elemek is. Tetszik benne, hogy pörgősebbé tették a jeleneteket és sokkal nagyobb várakozást kelt a nézőben