Valami izgalmas filmre számítottam, hol kap az ember valami értelmes magyarázatot. A története jól indult, de vett egy irányt ami nekem nem jött be.
Emile Hirscht bírom, de ez nem egy nagy eresztés. A története sok ebből vérzik, nincs eleje se vége.
Elég kemény horror a misztikus vonalról, nem könnyű megemészteni, az ilyen boncolós filmek ezért tudnak hatásosabbak lenni a kaszabolósoktól, alapból nehezebb befogadni.
Én inkább poénnak vettem, mintsem komolyan a filmet. Kicsit olyan érzésem volt, hogy több horrort összemostak.
A zárt környezet a boncolásos témával, és egy rejtélyes lány holttestével izgalmasabb filmet ígért. Elcsépelt és helyenként unalmas sztori.
Sokkal jobb mimt amire számítottam, nagyon jó misztikus horrort hoztak össze csak ajánlani tudom mindenkinek!
Egy rendkivül érdekes és kissé beteg horrorfilm. Először csak egy egyszerű thrillernek indul, majd elég sok misztikus és természetfeletti dolog jelenik meg a filmben. Engem elgondolkodtatott és lekötött, jó film. 9/10
Végig leköti a figyelmemet, de nem azt kapja a néző amit vár. Nincs az a rémisztő valami amitől elfordítanánk a fejünket film nézés közben. Feszült hangulat jellemzi, de nem igazán horror.
Én napokig láttam magam előtt a nő fehér semmitmondó szemeit, ijesztő volt, hogy mp-kig mutatták, várod h mikor pislog, de semmi... a cicás részt leszámítva tetszett. Azt kihagyhatták volna :(
Érdekes megközelítése a boszorkány-históriáknak. Nagyon tetszett, ahogy apa és fia szép lassan összerakják a képet a titokzatos halott nőről. A vége az, ami szerintem nem lett jó.