Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
The Bay
 
fijass   2018. 10. 14.

legújabb vélemény

Nem tetszett. Az egésznek nem volt semmilyen megfogható története, vezérfonala. Csak úgy összevágtak dolgokat. Rossz film nagyon.

 
Gyalog őrmester   2017. 11. 04.

Nekem a film nagyon tetszett és most lehet hülyének nézni, hogy ez a wes67 gyerek milyen ízléstelen és a többi... Viszont ha nem láttad ezt a filmet akkor nézd meg, mert izgalmas.


 
adam   2015. 03. 26.

A film borzasztóan unalmas! Te jó ég és az a sok duma benne! Nincs izgalomfokozás vagy cselekmény. Rémes.

 
Természetesen a legnagyobb veszélyt a valóságban nem egy esetleges mutáns faj jelentené, nem szükséges ilyen jellegű helyzet ahhoz, hogy az emberek a közeljövőben megtapasztalják, hogy a természettel szemben nem lehet a végtelenségig büntetlenül haladni. Értékelés: 8/10 több»
 
"Levinson igyekszik is minimálisra csökkenteni a found footage kliséiben rejlő alap hibákat, ezért a videó-kamerás felvételeket igyekszik lecsökkenteni és kiváltani inkább telepített kamerákon készült felvételekkel. A ff legnagyobb hibája, hogy a szereplők néha még akkor is ragaszkodnak, hogy az utókornak rögzítsék megpróbáltatásaikat, amikor normális esetben az ember már rég eldobta volna a kamerát és csak az életéért futna." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.