Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
80

A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt (2018)

The Extraordinary Journey of the Fakir
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
19
Képek
2
Videók
 
Tom   2018. 10. 14.

Nem állítom, hogy az év filmjét láttam, de azt igen, hogy egy igen kellemes élményben volt részem. Szépen építkezik, szórakoztató, a történet pedig kellően eredeti. Bátran tegyetek vele egy próbát!

 
jojojo3   2018. 10. 13.

Nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem egy ilyen kissé fajsúlyosabb témában sokkal jobb filmek is születtek úgy, hogy nem vették magukat ennyire komolyan. Szóval nem egy rossz film ez, de teljesen felejthető, amit nagyon sajnálok, mert bőven lett volna benne potenciál.


 
Fabix11   2018. 10. 12.

Volt szerencsém a könyvhöz, és ez alapján azt kell mondanom, hogy egy teljesen korrekt adaptáció született. talán kevésbé érzékeny, de legalább annyira szórakoztató és eredeti. Megadom rá a 4 csillagot.

 
cody0507   2018. 10. 11.

Nesze semmi, fogd meg jól. Nagyjából így tudnám jellemezni ezt a filmet. Bár a dráma szál nekem bejött, a történetvezetés annyira habkönnyűre sikeredett, hogy számomra teljesen felejthető élmény maradt.

Dhanush
Bérénice Bejo
Dhanush
Bérénice Bejo
Dhanush
Bérénice Bejo
Bérénice Bejo
Dhanush
Hearty Singh
Dhanush
Bérénice Bejo
Dhanush
Dhanush
Bérénice Bejo
Dhanush
Bérénice Bejo
Bérénice Bejo
Dhanush
Barkhad Abdi
Dhanush
Dhanush
Dhanush
Bérénice Bejo
Hearty Singh
Seema Biswas
Dhanush
 

Bérénice Bejo egy hónapon át napi három órát gyakorolt a filmben látható, mindössze 3 perces táncjelenetre.

(hp )
 

A producerek Ken Scott 2012-es Starbuck című filmjének láttán döntötten a quebeci rendező mellett. A produkció hatalmas közönségsiker lett Kanadában, és a kritikusok is pozitívan fogadták, sőt, a filmhez remake is készült Franciaországban José Garcia rendezésében, de Hollywood is lecsapott rá. A dolog érdekessége, hogy az amerikai remake-et szintén Scott rendezte Vince Vaughn-nal a főszerepben.

(hp )
 

A film egyik főszereplője, Gérard Jugnot elárulta, hogy nagyon tartott attól, hogy angol nyelven kell majd játszania, különösen azt követően, hogy kiderült, Ken Scott rendező átírt néhány jelenetet. "Kicsit bepánikoltam, mivel rengeteg időt töltöttem azzal, hogy memorizálja a szövegem, épp ezért örültem volna, ha nem kerülnek bele nagy változtatások" - mondta el egy interjúban.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.