Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Gyűlölök és szeretek (2021)

The Hating Game
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
3
Videók

Galéria (8)

Austin Stowell
Austin Stowell
Lucy Hale
Lucy Hale
Austin Stowell
Lucy Hale
Lucy Hale
Austin Stowell
Lucy Hale
Austin Stowell
Lucy Hale

Videók (3)

 
Yosihiro   2022. 08. 07.

legújabb vélemény

1
Szeretve gyűlölni

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film címe miatt adódóan voltam kíváncsi erre az alkotásra. Nem csalódtam, mert egy nagyon laza romantikus filmet kaptam, amit érdemes megnézni. Egy igen klasszikus történet veszi kezdetét, ahol a két főhős utálja egymást, végül egymásba szeretnek. Az igazi fénypontok azok a heves jelenetek, amikor egymásnak esnek. Talán ezek a pillantok tartják fent a tüzet ebben a filmben. Végül, amit még meg kell jegyezni, az a szókimondás, amit Joshua édesapjának mond Lucy. Ez talán a legemberibb vagy életszerűbb dolog, amit ebben a filmben tapasztaltam. Sok elfojtott érzelem van a világban és ezek az érzelmek gyűlnek az emberben, amit nem ad ki. Itt van a szerelem vagy a gyűlölet, amire a film is rámutat, hogy az emberi belső érzés más mint amit a világ felé mutat. Igazából remek kikapcsolódás mindenki számára, mert egyszerűen szeretni való jelenetekkel van teli. Bár tucatjával van ehhez hasonló produkció, de valahogy mégis különböznek egymástól, hiszen mi emberek sem vagyunk egyformák. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés közepes. A színészek egy jó átlagot hoznak, és itt nem emelnék ki senkit. A hangi és képi effektek jók. Így ez az alkotás nálam eléri a jó színvonalat. Csak ajánlani tudom minden romantikus filmet kedvelőnek. Üdv, Yosi.

 
Ms. Akárki   2022. 01. 30.

2

Tipikus romkom, de engem most kifejezetten kikapcsolt. Kiszámítható és könnyed kikapcsolódást ígér az előzetes alapján, és ezt az ígéretet maradéktalanul be is tartotta. Lucy Hale-t amúgy is nagyon kedvelem, és ez a szerep igazán idomult is hozzá.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 01. 29.

2
Szórakoztató

Egy nézhető, jó kis esti romantikus vígjáték. Nem akar több lenni, sem kevesebb. A színészek nem játsszák túl a szerepüket, jól hozzák a figurát.

 
dandelion1983   2022. 07. 25.

0

Pár éve olvastam a könyvet, nagyon tetszett, és a film is egészen jól hozza a hangulatát. Könnyed, romantikus alkotás, de szerencsére nem válik bugyutává, és a szereposztás is csak hozzáad a történethez. A romantika volt nekem kicsit kevés benne a mű... több»

 
HanGa   2022. 01. 23.

0

Az előzetes alapján körvonalazódik az emberben, hogy miről is fog szólni. Vannak benne kiszámítható és közhelyes jelenetek, de mégis egy kedvelhető darab. Remek a két főszereplő közti kémia, és egész humoros jelenetekkel is találkozhatunk.

 
Rajkó   2022. 01. 21.

0

Alapjában véve kellemes kikapcsolódást nyújt a film, amolyan tipikus romantikus dráma, de sajnos nem több ennél. Aranyos, de sajnos ennyi.

 
Tibi   2022. 01. 20.

0

Oké, nálam ez az idei év első tuti befutója. Hihetetlenül megérintett a történet, szerintem mi ilyen emberi kapcsolatokról csak álmodhatunk, így ez a történet remekül megmutatja, mire is lehet törekedni az életben.

A film összbevétele 690 020 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 43 381 890 forintot termelt. A hazai mozik összesen 25 666 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Lucy Hale és Austin Stowell második közös filmje a 2020-ban megjelent, "A vágyak szigete" című film után.

(csd)
 

A film főszerepére Robbie Amell is esélyes volt.

(csd)
 

Sally Thorne magyarul is olvasható, "Gyűlölök és szeretek" című regényének adaptációja.

(csd)
 
A Gyűlölök és szeretek könnyed kis semmiség, olyasféle film, amiben tíz éve még Katherine Heigl és Gerard Butler játszotta volna a főszerepeket. több»