76% 95 szavazat
Gyűlölök és szeretek

Gyűlölök és szeretek

The Hating Game
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
28
Szereplők (28)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
4
Érdekességek (4)
Díjak
1
Filmkritika (1)
1
Cikkek (1)
Fórum

Hol nézheted

Austin Stowell
Austin Stowell
Lucy Hale
Lucy Hale
Austin Stowell
Lucy Hale
Lucy Hale
Austin Stowell
Lucy Hale
Austin Stowell
Lucy Hale

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Lucy szeretne végre szakmai sikert elérni, persze mindezt anélkül, hogy bármilyen tisztességtelen dolgot követne el. Hamarosan egy kíméletlen játék veszi kezdetét, amelyben kegyetlen ellenfélre talál Joshua személyében.

Lucy és Joshua között egyre szorosabb vonzalom alakul ki, így már csak az a… Több


Forgatókönyvíró: Christina Mengert
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2022.01.20. | Telekom TVGO (2022.04.20.)
Forgalmazó: Prorom
 
2022.10.27 Zsolt Szabó

legújabb vélemény

Kötelező romkom

Mikor a filmre leültem megnézni a nappalimba, semmi plusz elvárásom nem volt eme filmmel kapcsolatban, de közben rá kellett jönnöm, hogy ez a film egy nagyon jó kikapcsolódás, a történet jó. Van benne minden, ami kell: civódás, megbocsátás, romantika, esküvő, összetartozás, kiállás a másik mellett etc. Jól bemutatja a film, hogy nem minden fenékig tejfel egy kapcsolatba, de attól még jól működhetnek együtt, ha szépen összecsiszolódnak, jobban megismerik egymást a felek, mivel a film kiindulási alapja az, hogy adott egy nő és egy férfi, akik közvetlen munkatársak, de nagyon nem tudják elviselni egymást, és ebből jönnek a kis dolgok, amik, mint kiderül, közelebb hozzák egymást. A filmet én csak ajánlani tudom, az idei év egyik legjobb romantikus filmjének tartom. 7/10.

0
 
2022.01.30 Ms. Akárki

Tipikus romkom, de engem most kifejezetten kikapcsolt. Kiszámítható és könnyed kikapcsolódást ígér az előzetes alapján, és ezt az ígéretet maradéktalanul be is tartotta. Lucy Hale-t amúgy is nagyon kedvelem, és ez a szerep igazán idomult is hozzá.

3
 
2022.01.29 Lóri Ádámcsik

Szórakoztató

Egy nézhető, jó kis esti romantikus vígjáték. Nem akar több lenni, sem kevesebb. A színészek nem játsszák túl a szerepüket, jól hozzák a figurát.

3
 
2022.08.07 Yosihiro

Szeretve gyűlölni

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film címe miatt adódóan voltam kíváncsi erre az alkotásra. Nem csalódtam, mert egy nagyon laza romantikus filmet kaptam, amit érdemes megnézni. Egy igen klasszikus történet veszi kezdetét, ahol a két főhős utálja egymást, végül egymásba szeretnek. Az igazi fénypontok azok a heves jelenetek, amikor egymásnak esnek. Talán ezek a pillantok tartják fent a tüzet ebben a filmben. Végül, amit még meg kell jegyezni, az a szókimondás, amit Joshua édesapjának mond Lucy. Ez talán a legemberibb vagy életszerűbb dolog, amit ebben a filmben tapasztaltam. Sok elfojtott érzelem van a világban és ezek az érzelmek gyűlnek az emberben, amit nem ad ki. Itt van a szerelem vagy a gyűlölet, amire a film is rámutat, hogy az emberi belső érzés más mint amit a világ felé mutat. Igazából remek kikapcsolódás mindenki számára, mert egyszerűen szeretni való jelenetekkel van teli. Bár tucatjával van ehhez hasonló produkció, de valahogy mégis különböznek egymástól, hiszen mi emberek sem vagyunk egyformák. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés közepes. A színészek egy jó átlagot hoznak, és itt nem emelnék ki senkit. A hangi és képi effektek jók. Így ez az alkotás nálam eléri a jó színvonalat. Csak ajánlani tudom minden romantikus filmet kedvelőnek. Üdv, Yosi.

2
 
2022.07.25 dandelion1983

Pár éve olvastam a könyvet, nagyon tetszett, és a film is egészen jól hozza a hangulatát. Könnyed, romantikus alkotás, de szerencsére nem válik bugyutává, és a szereposztás is csak hozzáad a történethez. A romantika volt nekem kicsit kevés benne a mű... Több

1

A film összbevétele 690 020 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 43 434 390 forintot termelt. A hazai mozik összesen 25 775 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

Lucy Hale és Austin Stowell második közös filmje a 2020-ban megjelent, "A vágyak szigete" című film után.Szerző: csd

#2
 

A film főszerepére Robbie Amell is esélyes volt.Szerző: csd

#3
 

Sally Thorne magyarul is olvasható, "Gyűlölök és szeretek" című regényének adaptációja.Szerző: csd

#4
 
Értékelés: 7/10
(2022. 01. 20.)
A Gyűlölök és szeretek könnyed kis semmiség, olyasféle film, amiben tíz éve még Katherine Heigl és Gerard Butler játszotta volna a főszerepeket. Több