Az utolsó boszorkányvadász

The Last Witch Hunter

2016.05.03 irodalmialkotas

Olyan filmre vágysz, ami kikapcsol, épít, tanít és érzelmeket ad át? Ebben mindent megtalálsz egyszerre!

2015.10.21 Mano35

Látványos, kemény, erős film, Vin Dieselnek kifejezetten fekszik ez a szerep. Jó összeállítás , látványos, lenyűgöző képi világ, brutális film! Talán 2015 legjobb filmje sci-fi műfajban

2016.12.02 gubimari

Vin Diesel ebben a filmjében is átlagos színészi teljesítményét hozta. A film nem túl izgalmas, teljes mértékben kiszámítható, nem igazán tud meglepni semmivel. Egyszer megnézhető.

2016.02.05 bviki

Ha valaki egy jó kis misztikus filmek szeretne megnézni mert nincs jobb dolga akkor jó. Maga az ötlet jó lenne de ehhez szerintem több játékidő kellett volna.

2016.01.26 Kandurbaba

Nem igazán jött be a film. Nagyon csak a látványra ment és túl sok volt benne a meseszerű zagyvaság. Jobb lett volna ha inkább a történeten van a hangsúly.

2016.02.23 BlaBlaBla

Egyszer meg lehet nézni, nem korszakalkotó és azt kell, hogy mondjam, hogy még fordulat id volt benne. Az a mockos kis hobbitka. A látvány, a díszlet jól lett megcsinálva.

2015.10.28 Faarkaas

Jól összerakott kis sci-fi látványos akciójelenetekkel és karakteres szereplőkkel. Már a látvány miatt is érdemes megnézni a filmet és moziban még hatásosabb!.

2018.03.14 Onódi Zoltán

Egyszer meglehet nézni. Többet vártam. A sztori jó volt, a film is jól indult de utána ellaposodott.

2017.08.04 JanneAhonen

Elég értelmetlen egy film ez véleményem szerint. A sztori elég béna, ráadásul nagyon kiszámítható, minden alkalommal előre lehet látni, mi fog történni, hogy valahogy továbbdöcöghessen a történet. Vin Diesel szerintem elég egysíkú színész, ha nem egy... Több

2018.05.24 lengerildiko98

Nagyon tetszett és nagyon jól bele tudtam élni magam :D Fantasztikus *-*

2017.12.18 eszticickany

Méltatlanul húzták le ezt a filmet szerintem. Értem én, hogy a játékidő nem azzal ment el, hogy a sebváltóról nézünk vágóképeket, de azért számítani lehetett rá, hogy Vin Diesel néha kikacsint majd a Halálos iramokból. Jó kikapcsolódás volt egész jó látványvilággal és jó karakterekkel.

2015.12.30 pepetherock

Nem tudom teljesen egyet érteni az előttem szólóval. Vin Diesel nagy király ebben a filmben, mondanám, hogy ezt a szerepet rá írták. Pörgős, zúzós film lett, kellő látvánnyal megtámogatva. Bőven jó kikapcsolódásnak.

2015.12.02 feri1

Hát én tényleg szerettem volna szeretni ezt a filmet, de sajnos nagyon is felejthető fantasy lett belőle. Megvannak a maga erősségei, de túl kevés van belőlük, hogy át tudja lépni a film a saját árnyékát. És ehhez folytatás is jön... Nem tudom, mennyire jó ötlet ez.